fbpx

Mastercard și eMAG lansează campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte”

Mastercard și eMAG lansează campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte”

5 oct. 2016 Altele

Mastercard și eMAG lansează o nouă campanie promoțională dedicată încurajării plăților electronice la nivelul consumatorilor români. În cadrul acestei campanii, Mastercard și eMAG răsplătesc cu un Card Cadou în valoare de 25 lei toți consumatorii ce utilizează un card Mastercard sau Maestro pentru prima oară, în acest an, pe platforma www.emag.ro, m.emag.ro sau în aplicația eMAG, indiferent de valoarea produsului achiziționat. Campania oferă astfel consumatorilor o experiență de plată superioară consumatorilor.

43649

Campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte” se desfășoară în perioada 1 octombrie – 15 noiembrie 2016 și se adresează tuturor consumatorilor români care utilizează pentru prima dată în 2016 un card Mastercard sau Maestro, pentru achiziția oricărui produs comercializat de eMAG, răsplătindu-i cu un Card Cadou, nominal, în valoare de 25 lei, ce poate fi utilizat până la data de 31 decembrie 2016.

În plus, consumatorii care utilizează aplicația eMAG și un card Mastercard sau Maestro pot selecta opțiunea Plata cu 1 click la checkout, beneficiind astfel de o soluție de plată simplificată și securizată, fără a introduce datele cardului pentru fiecare tranzacție – opțiunea Plata cu 1 click preia datele necesare autorizării tranzacției sub forma unui cod numeric criptat, asigurând o experiență de plată comodă, în condiții de siguranță deplină.

Pentru mai multe informații despre campania „Cumpărăturile deștepte îți dau cadouri perfecte”, puteți accesa pagina dedicată: http://www.emag.ro/campaign/cumparaturile-destepte-cu-mastercard-sau-maestro-iti-dau-cadouri-perfecte. Regulamentul campaniei poate fi consultat atât pe pagina dedicată a campaniei, cât și prin accesarea acestui link.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.