Curs acreditat de editare fotografica

Curs acreditat de editare fotografica

2 ian. 2015 Design Photoshop

F64 anunță organizarea primului curs acreditat de editare fotografică. Cursul va fi susținut de Radu Tudoroiu și abordează subiectul utilizării programului Photoshop și a tehnicilor de editare profesională a fotografiei. La finalul cursului, în baza unui examen, participanții vor primi o diplomă acreditată de specializare, recunoscută de Statul Român.

Curs-acreditat-de-editare-foto-Modulul-1-39209-466-853

Cursul cuprinde și o ședință la studioul foto al lui Radu Tudoroiu și o simulare a unei zile de lucru într-un astfel de mediu. De asemenea, Epson oferă cursanților ocazia de a participa la două sesiuni de printing. La final, fiecare participant va primi fotografia pe care a editat-o printată în format A4.

Modulul 1 se va desfășura în perioada 4 – 18 februarie și va cuprinde șase ședințe, susținute în fiecare miercuri și vineri, pe când cel de-al doilea modul va avea loc în perioada 25 februarie – 4 martie și va include trei ședințe. Pentru obținerea diplomei este necesară parcurgerea în ordine a ambelor module ale cursului.

Prețul pentru primul modul este de 599,99lei.

Curs-acreditat-de-editare-foto-Modulul-1-39209-45-283

Acest curs este unul de specializare și oferă la finalul parcurgerii celor două module și a examenului, diploma de specializare acreditată. Diploma este recunoscută de Statul Român și de țările membre ale UE. Diploma nu are termen definit de valabilitate.

„Acest curs a însemnat multe drumuri, un dosar cu multe pagini depuse pentru a fi autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, un schimb infinit de mesaje și întâlniri cu Radu. Acum, că îl vedem publicat pe site și că totul a fost pus la punct reprezintă o realizare și sperăm să aducă satisfacții fotografice tuturor pasionaților de fotografie care vor participa. Cursul a fost creat în urma feedback-ului primit din partea clienților noștri, iar acum îi învităm la sala de curs“, a declarat Alina Marin, Organizator Cursuri Foto F64.

Mai multe informații despre curs sunt disponibile pe site-ul F64.ro.

În prezent, F64 organizează cursul acreditat de tehnică fotografică susținut de Radu Grozescu, iar cursul de editare a venit ca o completare firească a celui de tehnică foto.

Editare-foto-modulul-1-curs-acreditat-39209-44

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.