fbpx

Dark Souls III: Ashes of Ariandel

Dark Souls III: Ashes of Ariandel

28 oct. 2016 Jocuri

Mult îndrăgitul joc Dark Souls III a primit din data de 25 octombrie primul DLC major lansat: Ashes of Ariandel. Jucătorii sunt invitați să se întoarcă în misterioasa lume a Lothricului și să se confrunte cu noi hoarde de creaturi monstruoase scăpate dintr-o pictură care ar fi trebuit să le servească ca temniță pe vecie.

darksouls0002

Ashes of Ariandel aduce noi moduri de joc PvP – Undead Matches (un nou mod de joc online care va pune la încercare grea abilitățile jucătorilor din întreaga lume) și noi zone de explorat ca parte a capitolului de poveste deblocată de descoperirea unei picturi din altă eră. Nu puteau lipsi nici noi boși de bătut, mecanici cât mai grele, arme, vrăji și armuri noi pentru a reuși să supraviețuiești câteva secunde în plus, dar și noi tipuri de monștrii pe care îi poți întâlni.

DLC-ul este deja disponibil atât pentru PC, prin Steam, cât și pentru consolele PlayStation 4 și Xbox One pentru prețul de 14.99 euro. De asemenea, acesta face parte din Season Pass. Season Pass-ul care include ambele DLC-uri, cel de-al doilea fiind planificat să apară la începutul lui 2017, este disponibil la prețuri pornind de la 24,99 euro pentru toate versiunile jocului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.