fbpx

De ce ai avea nevoie de un monitor portabil?Philips 16B1P3302

De ce ai avea nevoie de un monitor portabil?Philips 16B1P3302

30 sept. 2022 Monitoare

Laptop-ul îl poți lua oricând, oriunde cu tine, dar la monitoare nu e așa ușor… sau poate e? Vă prezint monitorul pliabil Philips 16B1P3302!

Zici că este o tabletă, dar este un monitorul FullHD de 15,6 inci și un refresh rate de 60Hz la prețul de 1.400lei – în acest moment.

Cântărește sub 2kg, 1,99kg și vine în cutie cu husa lui specială, ce pare husa unui laptop tip ultrabook, și un cablu USB la USB-C. Pentru că singurele lui porturi sunt un USB-C și un jack audio pentru căști/microfon.

Ceea ce înseamnă că poți conecta monitorul la orice laptop, PC, sau alt tip de gadget (microsoft, Mac sau alte tipuri) ce permite conectarea unui device pentru redare prin USB. Este Plug&Play, doar conectezi cablul. Prin acest cablu DisplayLink monitorul preia semnalul video, audio și se și încarcă.

Îl poți lua cu tine oriunde, încape în geantă, în rucsac, în geanta de laptop. Dar când vrei să-l folosești, are un suport ce permite înclinarea la orice unghi dorit între 0 și 90 de grade. Îl poți așeza oriunde ai puțin spațiu, nu ocupă mult și e foarte ușor.

Suportul deși e dintr-un plastic ușor, e suficient de mare încât să-i ofere o stabilitate foarte, foarte bună. Marginea de plastic de lângă ecran se mișcă un pic cam mult…

Dar hai să vorbim de ecran, că doar este un monitor.

Panoul lui Philips 16B1P3302 este IPS LED cu un unghi mare de vizualizare – de 170 de grade și contrast foarte bun. Îl poți folosi nu doar ca al doilea monitor pentru simple, ci și ca monitor extra pentru editare foto sau video. Gama de culori este NTSC 46 %, sRGB 64 % – cam la limită, dar merge.

Are o rezoluție de 1920×1080, nimic special aici, dar este suficient.

Desigur, are și moduri speciale de culoare, presetate, chiar și un mod ca să consume cât mai puțin – economic – dar moduri de Fotografie și pentru protecția ochilor. Modurile schimbă setările de luminozitate, contrast și saturație și le poți schimba apăsând butonul special din spatele standului.

Aici sunt chiar 3 butoane: meniu și select, iar butonul de on/off este pe marginea suportului, lână porst USB-C.

Philips 16B1P3302 este tratat antireflex, este un ecran mat ce nu permite reflexii și se vede foarte bine și în lumină puternică, dacă vrei să-l iei cu tine pe o terasă.

Pe spate, sub suport are și două prinderi VESA ca să-l poți monta pe suporturi speciale, poate chiar pe perete dacă ai un set-up special în minte.

La prețul de 1.400lei, în acest moment, monitorul pliabil Philips 16B1P3302 mi se pare că îți ușurează mult viața, mai ales dacă te deplasezi mult. Dacă ți-ai dorit vreodată să poți lua monitorul cu tine, ia mai bine un Philips 16B1P3302.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.