fbpx

De ce PrettyTech?

De ce PrettyTech?

1 aug. 2019 Altele

Bine te-am regăsit! Tot eu sunt (VictoriaGiorgiana), dar sub o altă înfățișare 😀

De ce PrettyTech? Pentru că tehnologia e frumoasă!

De ceva timp mă gândesc să schimb atât branding-ul cât și informațiile pe care vi le ofer.

Deși sunt câteva avantaje importante atunci când îți faci un blog cu numele tău, cel mai important fiind că îți crești automat brand-ul personal, eu niciodata nu mi-am dorit acest lucru. Prefer să trăiesc în anonimat, dar în același timp vreau să-mi dedic timpul făcând ceea ce îmi place – video-uri, review-uri, tutoriale legate de tehnologie. Nu vreau să ajung o persoană publică, deși e un sentiment plăcut când cineva te recunoaște și vine să te salute și să-ți spună că îi place ce faci, ci vreau ca munca pe care o fac să fie apreciată, recunoscută și îndrăgită de cât mai multe persoane.

Niciodată nu am postat pe blog sau pe canalul de Youtube păreri personale despre trenduri, politică, detalii din viața mea sau impresii personale – generaliste. Cum blog-ul, canalul meu de Youtube, pagina mea de Facebook, pagina de Instagram etc. sunt canale pe care le folosesc pentru a distribui conținut legat de tehnologie, conținut nișat, mi se pare normal că și tot branding-ul din spate să fie în aceeași direcție.

În plus, mi-am propus ca odată cu acest rebranding să schimb un pic și modul cum prezint materialele. De azi voi pune accent mai mare pe partea creativă, pe informații generale despre tehnologie și pe video-uri educative. Deși voi continua să fac review-uri pentru cele mai interesante device-uri apărute, materialele care răspund unei nevoie, unei întrebări generale am observat că sunt mult mai căutate.

Review-urile pentru un smartphone nou apărut nu mai sunt căutate după 3-4 luni de la apariția lui, mereu apar alte device-uri și mai interesante, iar surse de informație pentru un gadget nou lansat sunt peste tot. Mai rar găsești tutoriale care să te învețe cum funcționează o tehnologie, cum să faci o setare în telefon, să îți recomande o aplicație de care ai nevoie, mai ales în limba română etc.

De aceea, mâine vom posta primul video educativ. O să fie un video care să-ți explice și să îți arate toate opțiunile disponibile pe smartphone-ul tău, opțiuni care îți pot salva viața.

Subiectul de interes la nivel național din ultimele zile este unul extrem de trist și revoltător, nu vreau să intru în detalii, dar cred că e important să ne gândim ce putem face să ne simțim mai în siguranță. Desigur, totul depinde și de circumstanțe, dar e bine să fim cât putem noi de pregătiți.

Sper să urmăriți în continuare canalul meu.

Nu uitați să dați subscribe!

Iar de azi o să mă găsiți peste tot cu username-ul PrettyTech, pe facebook, instagram, youtube, blog, pinterest etc. Puteți da search și pe google sau să căutați hashtag-ul #prettytech.

Și nu uitați! Tehnologia e frumoasă!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.