fbpx

De ce să alegi cursurile de la Dalles GO?

De ce să alegi cursurile de la Dalles GO?

22 dec. 2016 Altele

Chiar dacă am terminat facultatea acum câțiva ani, încerc periodic să merg la cursuri pentru a învăța ceva nou sau pentru a aprofunda un domeniu pe care îl cunosc. În ultimii ani, am fost la cursuri de grafică, programare, google adwords, marketing online, editare video, și mai nou la cursul de Personal Branding ținut de Oana Bulexa la Dalles GO.

Cei de la Dalles GO au 21 de cursuri disponibile, printre care: Marketing Online, E-Commerce, Fotografie, Public Speaking, Public Relations, Video, Social Media, dar și Actorie, Cofetărie, Make-up etc. Aici găsiți întreaga listă.

Mi-a fost tare greu să aleg un singur curs, dar până la urmă am ales cursul de Personal Branding pentru că îmi oferea exact ce am nevoie – informații și exerciții prin care pot să promovez activitatea mea de blogger/vlogger de tech mult mai bine.

15123187_1331594926885176_1553476170155959080_o

„Odată construit, un brand personal trebuie și întreținut. Oana Bulexa te învață ce strategii ai la îndemâna pentru a-l menține și dezvolta. Vei învăța să închei parteneriate, să aranjezi apariții în media și la evenimentele care contează, să stabilești relații cu oameni aflați în poziții cheie. Nu în ultimul rând, vei învăța cum să insufli abilități de lider, ce se face și, mai ales ce nu se face, pentru a te impune în fața celorlalți.” Cum să nu te atragă această descriere? E cursul perfect pentru mine.

Deja au trecut șase săptămâni, șase întâlniri în care am discutat despre ceea ce ne face unici, despre fricile și obstacolele pe care ni le punem singuri, despre cum putem să devenim mult mai siguri pe noi, mai comunicativi și cum putem să ne prezentăm mai bine. Principala problemă care s-a regăsit la mai toți cursanții a fost teama de a nu ne face de râs, am descoperit că asta ne ține mult pe loc, teama de ridicol ne împiedică să discutăm cu persoane noi care ne pot ajuta în carieră, ne împiedică să vorbim în public, să facem small-talk la evenimente sau să ne prezentăm cât mai bine. Deși poate am discutat cam mult despre problemele personale care ne-au făcut să ne limităm succesul, toate discuțiile au fost foarte interesante și am avut mereu ceva de învățat din ele.

personal-branding_1

Oana Bulexa are o experiență de 13 ani în domeniul comunicării. În 2007 a devenit unul dintre primii angajați ai MSLGROUP The Practice, cea mai premiată agenție de PR din România – agenție cu care lucrez în special în legătură cu brandul Samsung. Oana s-a implicat la nivel de concept, supervizare și implementare în campanii dezvoltate pentru mai mult de 50 de clienți din cele mai variate domenii, precum FMCG, retail, real estate, IT&C sau financiar-bancar, oferind atât consultanță de Corporate PR, cât și de Consumer PR.

Deși am lucrat cu agenția The Practice, până la acest curs nu am discutat personal cu Oana. M-am bucur tare mult când am văzut că e o persoană tare sociabilă și deschisă, amuzantă, cu capul pe umeri și mereu cu sfaturi bune la ea – sfaturi nu doar legate de PR și Personal Branding. Mi-a plăcut că nu îi este teamă să nu spună și unde a greșit, ce lucruri nu au mers bine și ce ar schimba dacă ar putea la traseul ei profesional.14706883_10211536334586618_3996293598769530694_o

La unele întâlniri au fost prezenți și invitați surpriză care ne-au povestit cum au devenit ei cunoscuți și cum încearcă constant să se afle în centrul atenției.

Abia aștept următoarele șase întâlniri, mai ales ședința one-to-one de coaching. Deja am discutat cu Oana că o să mă ajute cu o strategie de comunicare pentru blogul meu, dar mai ales pentru mine ca imagine a blogului.

O altă bucurie pe care mi-au făcut-o organizatorii cursurilor este proiectul de Crăciun prin care cursanții au devenit Moș Crăciun pentru un copil sărman de la Școala Clinciu din județul Călărași.

Nu am putut să nu mă implic și eu

 

Nu uitați de oferta specială de sărbători! 50% reducere la orice curs! În limita locurilor disponibile.

15390917_1357148517663150_4589489478938222484_n

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.