fbpx

De ce să alegi un proiector pentru gaming? BenQ TH685i

De ce să alegi un proiector pentru gaming? BenQ TH685i

3 ian. 2024 Proiectoare

Știu că sunteți ocupați cu pregătirile pentru revelion, dar eu mă gândesc la zilele de relaxare de după revelion, când nu prea ai ce face și parcă te-ai juca ceva la PC sau consolă, consolă mai mult ca să stai cât mai relaxat pe canapea.

Iar ca relaxarea să fie completă și experiența de gaming cât mai wow, eu vă recomand un proiector de gaming în locul unui monitor sau TV, la care desigur că te poți uita și la filme.

Alegerea unui proiector în locul unui ecran tradițional pentru gaming poate avea câteva avantaje important, eu o să le exemplific pe toate la care m-am gândit folosind proiectorul BenQ TH685i.

  1. Dimensiunea imaginii: Proiectoarele permit afișarea imaginilor pe o suprafață mult mai mare decât ecranele tradiționale. Acest lucru oferă o experiență mai captivantă, mai ales în jocurile video, unde detaliile mari pot ajuta mult nu doar la experiența de gaming cât și la câștigarea jocului.

BenQ poate proiecta imaginea FullHD HDR până la 150inci, adică o diagonală de 3,7m și este compatibil 4K.

Și nu vă faceți griji. proiectorul BenQ TH685i oferă caracteristici avansate pentru imagine, precum input lag redus cu un timp de răspuns de 8ms (super ok pentru un proiector),

În plus, Modul Gaming al proiectorului TH685i oferă un reglaj fin al imaginilor, îmbunătățind scenele întunecate, super des întâlnite în jocuri.

Un proiector oferă o experiență similară cu cea de la cinema, cu imagini mari și vibrante. Pentru unii gameri, acest aspect cinematografic poate fi o experiență de joc cu totul nouă și palpitantă. Iar difuzorul integrat de 5w al TH685i cu modul de sunet pentru gaming accentuează sunetul. Veți auzi dușmanii care se apropie și veți putea estima locația lor.

2. Un alt avantaj este Portabilitatea: Proiectoarele pot fi mai ușor de transportat și instalat în diverse locații, fără a necesita un suport greu sau spațiu dedicat. Acest lucru poate fi util pentru cei care doresc să își configureze sistemul de gaming în mai multe încăperi sau să participe la evenimente de gaming.

Proiectorul cântărește doar 2.8 kg și poate să fie așezat aproape pe orice suprafață cât de cât plană. Are piciorușe de reglaj și în față și în spate ca să-l așezi cum vrei, + sistem de prindere pe tavan.

Trapezoidul vertical al lui BenQ TH685i, așa se cheamă, reglează automat imaginea, astfel încât aceasta să fie întotdeauna la nivel profesional ca tu să vezi mereu imaginea nedeformată.

3. Diversitatea surselor de intrare: Proiectoarele moderne sunt echipate cu multiple porturi de intrare, permițând conectarea facilă a mai multor dispozitive, cum ar fi console de gaming, PC-uri, laptopuri și chiar telefoane mobile.

BenQ TH685i are un port PC in-1, două porturi HDMI, un port USB, porturi audio in și out dacă vrei să folosești căști, HDMI ARC audio și un port RS232

În plus, proiectorul inteligent BenQ, powered by Android, are cea mai mare bibliotecă de divertisment disponibilă. Accesați Google Play prin interfața simplă pentru a vă distra fără probleme cu peste 5.000 de aplicații Android. Atenție că nu o să puteți instala Netflix pe el – dar puteți proiecta filmele și serialele de pe Netflix cu ajutorul unui laptop.

4. Evenimente sociale și gaming în grup: Prea mulți jucători? Proiectoarele sunt ideale pentru organizarea de evenimente sociale sau sesiuni de gaming în grup. Afișarea pe un ecran mare poate transforma o seară de gaming, unde mai mulți prieteni pot să se bucure împreună de jocuri.

Nici nu ai nevoie de o cameră super întunecoasă. BenQ TH685i este un proiector foarte luminos, de 3500lumeni și un contrast de 10.000:1, în traducere – nu trebuie să stingi lumina când ai mulți prieteni invitați la tine.

5. Telecomanda. Nu neapărat un plus al proiectorelor față de TV, dar clar un avantaj în față monitoarelor simple – telecomanda. Te ajută super mult prin setări, dacă vrei să modifici volumul sau mai ales să te loghezi. Știu cât de enervant este să îți scrii numele de utilizator sau parola, dar telecomanda lui BenQ TH685i face acest proces muuult mai ușor.

Și acum, prețul! BenQ TH685i costă în jur de 4.000lei. Un preț destul de mare față de un monitor, dar nu uitați că dimensiunea ecranului poate ajunge până la la 3.7m!

În lumea gaming-ului, unde fiecare cadru și fiecare detaliu contează, proiectoarele dedicate sunt de luat în calcul.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.