fbpx

Ce este Uber?

Ce este Uber?

28 mai 2015 Altele, Aplicatii

Uber este o companie de tehnologie care a dezvoltat o aplicație prin care poți comanda o mașină de la parteneri independenți.

Uber a fost lansat în anul 2009 în San Francisco, iar acum este prezent în peste 300 de orașe din 58 de țări.

Uber schimbă modul prin care oamenii se deplasează în București, și face asta cu ajutorul aplicației UberX.

Pentru a putea utiliza aplicația UberX trebuie să ai peste 18 ani, să downloadezi aplicația pentru Android, iOS sau Windows Phone, să îți introduci datele de contact (nume, mail și telefon), precum și datele cardului bancar (datele cardului nu sunt stocate).

uber-app

În mașină pot urca până la 4 persoane (mașinile fiind toate cu cinci locuri), iar respectivele persoane pot împărți costul deplasării chiar din aplicație.

Mai nou este disponibil și serviciul UberSELECT care vă oferă curse cu mașini de lux. „Vă întrebați ce tipuri de mașini vor fi disponibile pe UberSELECT? Veți putea merge cu mașini dintr-o gamă superioară, printre care Audi A4, Volkswagen Passat și Skoda Octavia, care sunt deținute de către șoferi parteneri cu evaluări foarte bune. Șoferii parteneri UberSELECT vor încerca să facă fiecare călătorie cât se poate de confortabilă, fie că deschid ușa sau oferă o sticlă de apă.”

Puteți comanda și mașini care au scaun special pentru cei mici. „uberFAMILY, o nouă opțiune în aplicația Uber prin care poți comanda o mașină cu scaun pentru copil. Cu o simplă apăsare de buton și doar 7 lei în plus față de tariful normal, poți comanda o mașină cu care îți poți duce copilul în siguranță la destinație. Scaunele disponibile sunt pentru copii care au între 9 și 18 kg și există un singur scaun în fiecare mașină.”

Pe lângă aceste două noi opțiuni, Uber desfășoară aproape săptămânal și alte campanii pentru utilizatori, oferă flori, înghețată, Red Bull, curse gratis din centrul vechi, abonamente la World Class, bilete la concerte și multe altele.

Nu uitați că o cursă se poate anula fără probleme.

Mașinile partenerilor Uber pot efectua curse în București și în împrejurimi (aproximativ 5km în jurul Bucureștiului)

blog

Avantajele utilizării aplicației UberX sunt:

1. Tarifele sunt la vedere – Tarifele sunt: 1.39lei tarif de pornire, 1.39lei/km parcurs și 0.23lei/minutul parcurs în cursă. Tariful minim este de 6 lei.

2. Poți utiliza estimatorul de tarif – astfel ai o aproximare a costului final al cursei

3. Te simți mult mai în siguranță – vezi direct din aplicație numele șoferului, numărul de înmatriculare și tipul de autoturism.

4. Șoferii sunt selectați cu grijă – Pentru a deveni șofer la Uber trebuie să ai peste 21 de ani, permis de cel puțin un an, mașină cu o vechime de până în 10 ani, cazier judiciar curat, cazier auto curat și asigurare obligatori. În plus, șoferii Uber trec și printr-o serie de training-uri înainte de a ieși pe stradă.

5. Mașinile sunt inspectate de către cei de la Uber – iar șoferii sunt monitorizați și evaluați.

6. Nu plătești cu numerar – fapt ce iar oferă o doză sporită de siguranță pentru că nu trebuie să ai bani cash la tine

7. Nu lași bacșiș – de pe card sunt retrași doar banii ce reprezintă suma finală a cursei

8. Poți câștiga curse gratuite dacă promovezi aplicația și prietenilor tăi

9. Feedback-ul tău ajunge la echipa de suport și apoi anonim la șoferi

10. Poți utiliza Uber chiar dacă nu mai ai bani pe card – tariful cursei va fi retras în momentul în care alimentezi cardul, dar nu vei mai putea utliza aplicația până nu plătești ultima cursă efectuată.

Am și o surpriză pentru tine! Cum mai nou am un contract cu Uber, am si coduri pentru o primă călătorie.

Folosește codul PrimaCursaUber în aplicație, și ai prima cursă Uber gratuită în limita a 40lei.

uber-usefull-application-for-erasmus

Codul este valabil doar pentru persoanele care nu au beneficiat deja de un alt cod promoțional.

În cazul în care ai vreo problemă cu aplicația sau pur și simplu dorești mai multe informații specifice, trimite un mail la adresa: support.bucharest@uber.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.