fbpx

Produse lansate de Dell la IFA 2017

Produse lansate de Dell la IFA 2017

La lansarea specială organizată înainte de IFA, Dell  a anunțat că își îmbunătățește sistemul de asistență Premium Suport Plus pentru utilizatori, lansează noi modele pentru seria 2-in-1 Inspiron cu ecran IPS FHD sau UHD, XPS 13 primește un upgrade în performanță grație trecerii la noua generație de procesoare Intel și noutăți despre Dell Vizor – Cască Mixed Reality.

La capitolul Gaming, Dell și Alienware lansează două noi monitoare curbate de 34inchi, un nou laptop Inspiron 15 7000, un desktop nou Inspiron, Alienware Aurora update, dar și disponibilitatea sistemului Premium Suport Plus pentru gameri, inclusiv pentru cei care călătoresc des. Toate acestea le puteți vedea în cadrul IFA 2017 Berlin.

Dell Visor and Controllers

Noul Dell Premium Support Plus cu prima şi singura soluţie de detectare predictivă a problemelor din cadrul industriei

Noul serviciu de top Premium Support Plus de la Dell pleacă de la prezentele caracteristici disponibile de care se bucură clienţii în cadrul serviciului Premium Support de la Dell, cum ar fi suport tehnic 24/7, service la faţa locului după diagnoză la distanţă şi suport tehnic hardware şi software. Având la bază tehnologia exclusivistă Support Assist de la Dell , serviciul este primul şi singurul din categoria consumer care descoperă probleme în mod proactiv, identifică problemele înainte de declanșarea acestora, elimină automat viruşii şi optimizează performanţele pentru PC-urile tip consumer. Acesta vine, în același timp, cu caracteristici avansate de suport, precum reparaţii pentru daune accidentale.

Clienții pot să își personalizeze experiența conform preferințelor și a stilului de viață. Timpul salvat este enorm (Până la 88% mai puțin timp în rezolvarea problemelor tehnice datorită parcurgerii a până la 77% mai puțini pași în procesul de suport)

Noile laptopuri Inspiron şi echipamente 2-în-1 vin cu noi experienţe vizuale şi performanţe la preţuri accesibile

Noile laptopuri Inspiron 7000 reprezintă tovarăşul perfect de călătorie datorită design-ului slim şi greutăţii reduse, disponibile în culori Platinum Silver şi Pink Champagne și în variantele de 13 şi de 15 inci. Seria Inspiron 7000 oferă un ecran strălucitor FHD IPS pentru imagini clare, dispunând de o opţiune UHD care acoperă 100% nevoia de AdobeRGB în cazul modelului de 15 inci. Performanţele laptopurilor au la bază procesorul Intel Core de a 8-a generație. În același timp, echipamentele oferă conectare biometrică fără parolă prin intermediul Windows Hello şi al camerei cu infraroşii sau al cititorului de amprentă digitală (doar pe modelul de 13 inci), precum şi o gamă întreagă de opţiuni de stocare date, incluzând PCIe NVMe SSD.

Inspiron 17 7000 2-in-1

Dell a actualizat, de asemenea, şi echipamentele Inspiron 5000 2-în-1 de 13 şi de 15 inci, care oferă performanţe mai bune într-un design ultra subţire, dar şi seria Inspiron 7000 2-în-1 de 17 inci. Aceste sisteme oferă acum procesoare Intel Core de a 8-a generaţie şi memorie DDR4 pentru performanţe în multi-tasking.

New Inspiron 13_15 5000 2-in-1

XPS 13, acum cu 44% mai puternic

Modelul XPS 13 oferă acum performanţe mai mari cu 44% datorită procesoarelor Intel Core i7 de a 8-a generaţie şi a tehnologiei Dynamic Power Mode. Cu noile procesoare de a 8-a generaţie, cu patru nuclee în loc de două, cresc performanţele în multi-tasking şi derulării de aplicaţii multiple. Modelul XPS 13 oferă, de asemenea, o experienţă vizuală deosebită prin ecranul opţional Quad HD+ InfinityEdge (optional touch), care dispune de contrast puternic şi culori vii

În parteneriat cu Microsoft, Dell se lansează în viitorul realităţii mixte cu Dell Visor – prima cască de realitate virtuală pentru platforma Windows Mixed Reality. Construit cu un vizor de tip flip-up pentru tranziții convenabile, dispozitivul include elemente proiectate pentru cap şi faţă, ajustare prin rotiţă acţionată de deget pentru personalizare și asigurarea confortului şi pentru echilibrarea inteligentă a greutăţii, care preia presiunea de pe nas şi obraji. Finisajul alb este durabil și uşor de curăţat, iar designul acoperă inclusiv cablurile care se cuplează de spatele căştii pentru a oderi o mai mare libertate de mişcare.

Dell Visor beneficiază de avantajul tehnologiei folosite în cazul Microsoft HoloLens și include camere de monitorizare inside-out, cu o afişare panoramică de 360 de grade, iar casca în sine este capabilă să scaneze împrejurimile în loc să se ghideze după emiţătorii poziţionaţi în interiorul încăperii. Tehnologia pregătită pentru viitor de care dispune se extinde către comunicarea cu platforma de operare, dând posibilitatea utilizatorilor să interacţioneze cu deţinători de diverse mărci de căşti MR la distanţă. Controller-ele Dell Visor oferă flexibilitate completă cu şase grade de libertate a mişcării într-un spaţiu tridimensional. Controller-ele permit utilizatorilor să aibă controlul total, feedback-ul, maneta şi butoanele fiind complet monitorizate de senzori montaţi în cască.

Dell şi Alienware lansează si noi dispozitive de gaming

Dell Gaming și Alienware lansează la IFA 2017 noi produse din cele două game. Acestea vor fi prezentate și în cadrul PAX West, unul din cele mai mari evenimente de gaming din America de Nord din acest weekend. Laptopul de gaming Inspiron 15 7000, desktopul de gaming Inspiron şi monitoarele Alienware 34 Curved Gaming sunt numai câteva dintre noile produse prezentate.

Inspiron Gaming Desktop - Copy

Alienware țintește jucătorii premium prin performanţe excelente, design-uri unice şi experienţe fără rival, dezvoltând o comunitate de utilizatori loiali de mai bine de 20 de ani. Pentru cei care sunt interesați de pret/performanță, Dell a lansat recent gama de produse Inspiron Gaming, cu procesoare puternice şi grafică de top pentru cele mai noi jocuri, răcire avansată pentru extinderea duratei de joc şi o experienţă de ansamblu de înaltă calitate, totul la preţuri modeste. De asemenea, Dell lansează remarcabilul serviciu de asistență, Premium Support Plus, care oferă o gamă completă de elemente menite să menţină în funcţiune PC-urile de gaming la cei mai buni parametri, cu cei mai mici timpi de cădere posibili.

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming

Noul laptop Inspiron 15 7000 Gaming oferă placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1060 şi tehnologie NVIDIA Max Q Design, opţiuni de procesoare Intel quad core de a șaptea generație şi ventilatoare duale care menţin sistemul ventilat şi silenţios în timpul rulării jocurilor. Ecran anti-strălucire IPS FHD cu unghi larg de vedere sau ecran 4K UHD furnizează o claritate excepţională a imaginii, în timp ce software-ul Waves Maxx Audio Pro oferă un sunet precis. Noul design de antenă 2×2 WiFi al laptopului oferă performanţe wireless excelente iar SmartByte software prioritizează conţinutul de gaming şi video pentru a menţine fluiditatea jocurilor şi elementelor video chiar şi în timpul descărcărilor de fişiere foarte mari. O nouă baterie cu încărcare rapidă ajunge la 80% din capacitate în mai puţin de o oră, iar portul Thunderbolt 3 conectează dispozitive multiple (incluzând suport pentru până la două ecrane 4K) la laptop cu rate de transfer de până la 40 Gbps.* Iar pentru siguranţă există un cititor de amprentă digitală care activează Windows Hello.

New Inspiron 15 700 Gaming laptop

Sistemele Dell Inspiron 15 7000 Gaming disponibile pe Dell.com îndeplinesc cerințele minime de specificații pentru Windows Mixed Reality Ultra și sunt optimizate pentru a fi compatibile cu noua cască Dell Visor Windows Mixed Reality.

Desktopul Inspiron Gaming cu cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen

Desktopul Inspiron Gaming încorporează cele mai noi procesoare multicore AMD Ryzen cu SenseMI, configuraţii Ready for VR cu plăci grafice AMD sau NVIDIA, suport pentru grafică duală, audio Waves MaxxAudio Pro cu Performance 7.1 Channel HD, HDD de mare capacitate cu opţiuni SSD şi dual-drive, plus un număr de până la cinci locaşuri pentru stocare date.

Monitoarele Alienware 34 Curved Gaming

New Alienware 34 inch Monitor - Copy

Dell oferă două monitoare curbate Alienware de 34 de inci, cu un design unic, construite pentru gaming de performanţă, cu o zonă de vizualizare mai largă pentru a vedea adversarii venind din toate părţile, cu iluminare personalizată AlienFX în patru zone de iluminare pentru mai mult de 150 de titluri de jocuri pentru PC. Monitoarele oferă un câmp maxim de vizualizare şi grafică mai clară şi mai contrastantă. Ambele monitoare sunt dotate cu NVIDIA G-SYNC, monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418DW) suportă o rezoluţie WQHD (3440×1440) cu rată de refresh de 120 Hz, în timp ce monitorul Alienware 34 Curved Gaming (AW3418HW) suportă o rezoluţie WFHD (2560×1080) cu rată de refresh de 160 Hz. Ambele monitoare dispun de rată de refresh overclocked rapidă, combinată cu timpi de răspuns de 4ms, ceea ce oferă o experienţă ultra-fluidă de joc.

Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64

PAX West va fi, de asemenea, primul eveniment din Statele Unite în care jucătorii vor putea să experimenteze puterea unui Alienware Aurora echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64 de la AMD.

Placa grafică Radeon RX Vega 64 etalează specificații de vârf ce includ procesoare de flux 4096 în comparație cu procesoarele Radeon RX 580 de 2304 și cu o bandă de memorie de până la 484 GB/s comparativ cu banda de memorie de 256 GB/s de pe modelul 580.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.