fbpx

Dell lansează în România prima tabletă construită pentru condiții extreme de lucru

Dell lansează în România prima tabletă construită pentru condiții extreme de lucru

14 ian. 2016 Tablete

Dell a prezentat în urmă cu câteva momente noua tabletă Latitude 12 Rugged – prima tabletă Dell construită pentru a oferi performanță şi rezistență în cele mai dure condiţii de funcţionare. Această tabletă reprezintă cea mai recentă adiție în portofoliul inovator Dell de produse întărite pentru condiţii dure alături de notebook-ul convertibil Latitude 12 Rugged Extreme, notebook-ul Latitude 14 Rugged Extreme şi notebook-ul Latitude 14 Rugged.

DSC04377

Tableta are rating-ul de protecție IP-65 și poate funcționa la temperaturi de la 63 grade celsius până la -29 grade celsius, este rezistentă la șocuri, la apă și la praf, iar display-ul se poate utiliza și cu mănuși groase de muncă.

dell-latitude-rugged-2015-07-21-03

Proiectată în mod special pentru utilizatorii care au nevoie de un dispozitiv rezistent şi, în acelaşi timp, flexibil pentru lucrul în condiţii de mobilitate, tableta Latitude 12 Rugged este dotată cu un ecran HD Direct-View de 11,6 inci care poate fi vizualizat în condiţii de exterior şi care beneficiază de capabilităţi la atingeri multiple cu mănuşi groase. Pentru obţinerea unor performanţe de vârf în condiţii extreme de temperatură, tableta vine deja pre-ambalată cu un sistem de management termal QuadCool de a patra generaţie şi cu procesoare eficiente Intel Core M de generaţie cinci. Tableta dispune de până la 12 ore autonomie a bateriei cu ajutorul celor două baterii cu două celule.

Latitude 12 Rugged dispune și de 4GB de memorie RAM, port USB 3.0, port micro-HDMI, cititor de carduri și micro serial port.

Tableta are o capacitate mare de stocare de date, de până la 512 GB şi de conectivitate oriunde prin intermediul standardului 802.11ac Wi-Fi, precum şi de lăţime de bandă mobilă opţională şi de GPS dedicat. Dispozitivul asigură confidenţialitatea datelor în ansamblu şi securitatea lor prin intermediul Dell Data Protection şi al tehnologiilor Intel vPro şi Intel TPM 1.2 disponibile.

dell-latitude-12-rugged-extreme-7204-7956

Tableta dispune și de o interfaţă durabilă de andocare pentru extindere modulară a componentelor în funcţie de nevoi şi de capacitatea de a se cupla la sisteme extinse care includ doc de birou, doc de vehicol şi tastatură. Coperta de tastatură full-size opţională pentru această tabletă dispune de lumină din spate RGB personalizabilă şi de un rating IP-65 în scop de protecţie contra pătrunderii apei şi prafului.Dell Latitude 12 Rugged Tablet 1

„Dispozitivele tip rugged de la Dell sunt critice pentru multe domenii, printre care se numără forţele armate, sistemele de intervenţii de urgenţă, siguranţa publică, mediile grele de producţie, zona de cercetare ştiinţifică şi chiar cea de aventură în aer liber.”, a declarat Drew Moore, director executiv şi general manager, Rugged Mobility Products, Dell.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.