fbpx

Dell lansează primul dispozitiv 2-în-1 de 17 inci

Dell lansează primul dispozitiv 2-în-1 de 17 inci

4 iun. 2016 Lansari, Laptop, Știri

Pe lângă primul dispozitiv 2-în-1 de 17 inci, Dell lansează şi o nouă generaţie de laptop-uri personale performante.

În cadrul Computex 2016, cel mai mare târg comercial din Asia, Dell a lansat o nouă linie de produse Inspiron 2-în-1, ideale pentru elevii care urmează cursurile şcolare, pentru întreprinzătorii care aspiră la succes şi familiile interesate de o soluţie financiară optimă  care să corespundă nevoilor cotidiene de procesare date. Printre noile dispozitive se numără Inspiron 17 7000 2-în-1, primul laptop 2-în-1 de 17 inci din lume.

Inspiron 17 7000 Series 2-in-1 Touch Notebooks

Noua linie de produse Inspiron 2-în-1 din 2016, complet reînnoită, aduce o utilitate în plus fiecărui tip de utilizator, indiferent că e vorba de seria premium 7000, seria mainstream 5000 sau seria de nivel entry 3000. Aceste dispozitive noi sunt disponibile împreună cu o paletă largă de opţiuni de procesare şi caracteristici configurabile, ceea ce permite elevilor, familiilor şi utilizatorilor care sunt în căutare de valoare să interacţioneze, să înveţe şi să dobândească mai mult.

Dell a câștigat și cinci premii Computex 2016, care recunosc excelenţa în design şi inovaţie:.

  • Noul Inspiron 3000 2-în-1 de 11 inci include cele mai noi procesoare Intel şi oferă performanţe de viteză pentru navigarea web, scrierea unui document, editarea de materiale video sau susţinerea conversaţiilor web.
  • Cu un design zvelt, bazat pe aluminiu, dispozitivul Inspiron 7000 2-în-1 de 17 inci oferă performanţe de vârf.
  • Noile caracteristici care redefinesc stilul dispozitivelor Inspiron 5000 2-în-1 de 13 şi 15 inci aduce o paletă largă de opţiuni, între care se numără SSD, tastatură luminată din spate şi cameră video în infraroşu.
  • Noua serie de produse Inspiron 5000 15 şi 17 va fi disponibilă în şapte culori strălucitoare, fiind proiectată pentru o gamă largă de opţiuni şi ocazii.

Inspiron 7000 2-în-1: Primul laptop 2-în-1 de 17 inci din lume

Laptopul Inspiron 7000 2-în-1 de 17 inci dispune de un excelent design din aluminiu şi integrează performanţe de vârf –opţiuni de procesor rapid Intel Core de generaţie 6, cu ajutorul cărora se pot creşte vitezele de execuţie ale sarcinilor cotidiene. O balama versatilă cu deplasare pe 360 de grade permite folosirea dispozitivului în patru moduri diferite, în funcţie de mediul dorit de utilizator: mod laptop pentru scrierea unui document, mod cort pentru lucrul la o prezentare, mod stand pentru filme sau mod tabletă pentru conectare pe reţele sociale. Seria de produse 7000 include în mod standard caracteristici de vârf de gamă, cum ar fi ecranul cu unghi larg de vizualizare şi rezoluţie FHD, tastatura luminată din spate pentru scriere în medii cu lumină slabă şi cameră video în infraroşu care funcţionează cu Windows Hello pentru a permite utilizatorilor să se conecteze doar prin privire. Touchpad-ul cu precizie standard oferă o recunoaştere precisă a gesturilor şi indicaţiilor, software-ul audio Waves MaxxAudio Pro îmbunătăţeşte experienţa multimedia, iar conectivitatea wireless 802.11ac oferă viteze şi plaje de navigare mai mari pentru navigare mai bună pe net, streaming video şi video chat.

Seria Inspiron 7000 2-în-1 foloseşte adaptorul opţional USB Type C de la Dell, care dispune de porturi pentru ecrane HDMI şi VGA, conexiune Ethernet şi un port USB 3.0 la care se pot conecta hard disk-uri externe, imprimante şi scanere. Accesoriile Dell Power Companions se pot conecta la portul USB Type C, astfel adăugând până la 5 ore de viaţă bateriei (2)

Inspiron 11 3000 2-în-1: Dispozitivul perfect pentru întreaga familie şi pentru elevi

Inspiron 11 3000 Series Touch Notebooks

Acest model 2-în-1 de 11 inci combină performanţa unui laptop cu comoditatea unei tablete în cadrul unui design ultraportabil accesibil, care îl face uşor de transportat oriunde. Dispozitivul oferă o gamă bogată de caracteristici ambalate într-un design plăcut şi colorat, uşor de folosit şi construit pentru utilizare îndelungată. Include cele mai noi procesoare de la Intel, care furnizează performanţe de viteză pentru navigarea web, scrierea unui document, editarea de materiale video sau conversaţii web. Ecranul cu rezoluţie HD (1366×768) oferă o imagine contrastantă şi strălucitoare şi este uşor de poziţionat pentru vizionare optimă. Portul USB 3.0 al laptopului şi cititorul de card Micro SD transformă gestionarea bibliotecii de fişiere digitale ale utilizatorului într-o plăcere.

Laptopuri Inspiron 5000 2-în-1: Caracteristici bogate, opţiuni puternice

Aceste dispozitive Inspiron 5000 2–în-1 se bucură de un design nou şi elegant, precum şi de un ecran cu rezoluţie FHD şi unghi larg. Dispun de o gamă excelentă de caracteristici şi de opţiuni uşor de utilizat. Opţiunea de cameră în infraroşu funcţionează prin sistemul de recunoaştere facială Windows Hello, astfel încât utilizatorii să se poată conecta uşor prin privire, iar opţiunea de tastatură luminată din spate face mai plăcut lucrul în medii slab luminate. SSD-urile disponibile conferă viaţă mai lungă bateriei, responsivitate mai rapidă şi rezistenţă îmbunătăţită la şoc prin comparaţie cu discurile rotative HDD convenţionale. Dimensiunile compacte ale modelelor 2-în-1 de 13 inci şi masa redusă fac aceste dispozitive ideale pentru drumurile de zi cu zi, în vreme ce dispozitivele 2-în-1 de 15 inci dispun de un spaţiu de ecran cu 40% mai mare decât cele de 13 inci, fapt care le face potrivite pentru lucrul la proiecte multiple împreună cu prietenii şi familia. Produsele Inspiron 5000 2-în-1 încep de la o greutate de 1,62 kg cu ecran FHD pentru 13 inci, 2,08 kg pentru 15 inci (3) cu ecran FHD (1920×1080) True-life LED-Backlit Touch Display şi până la 16 GB de memorie DDR4 dual channel – perfect pentru utilizatorii multi-task care menţin deschise mai multe aplicaţii, efectuând permutări între acestea.Inspiron 13 5000 Series (Model 5368) 2-in-1 Touch

Inspiron 5000 15 & 17: Design deosebit în culori strălucitoare

Noua serie de laptopuri Inspiron 5000 de 15 şi 17 inci reprezintă o serie de maşini cu un design unic, versatile, care sunt dotate cu un şir întreg de opţiuni de procesare pentru performanţe de rapiditate şi responsivitate. Dotate cu ecrane excelente, dispozitivele sunt perfecte pentru familiile care folosesc un PC în comun şi pentru consumatorii interesaţi de modalităţi personale de utilizare, cum ar fi entertainment-ul. Camera video în infraroşu opţională (disponibilă pentru modelul FHD touch Intel/AMD de 15 inci) cu caracteristică Windows Hello permite utilizatorilor să se conecteze prin privire, fapt care conferă securitate şi comoditate sporite. În scopuri de scalabilitate şi stocare, se pot adăuga un drive optic DVD şi un writer Blu-ray opţional, acestea fiind ideale pentru crearea unei arhive de fotografii, materiale video şi date. Beneficiind de un stil excepţional şi atractiv, cu o finalizare plină de culoare şi eleganţă, această serie de dispozitive permite consumatorilor să aleagă dintre mai multe culori strălucitoare, printre care se numără şi cele care vor apărea în scurt timp pe piaţă, Midnight Blue, Bali Blue şi Tango Red.

Disponibilitate

Inspiron 17 7000 2-în-1, Inspiron 13 & 15 5000 2-în-1 și Inspiron 11 3000 2-în-1 vor fi disponibile în România începând cu luna iulie în timp ce Inspiron 15 & 17 5000 vor fi disponibile ulterior în cursul acestui an, prin partenerii autorizaţi Dell.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.