fbpx

Testează-ți talentul la desenat pe frigider

Testează-ți talentul la desenat pe frigider

18 iun. 2016 Altele, Evenimente

Dr. Reinhard Zinkann și Dr. Markus Miele, fondatorii și proprietarii Miele, au fost prezenți în România zilele trecute, cu ocazia lansării pe piața din România a frigiderului K20.000 BlackBoard Edition, primul frigider din lume cu front de tablă neagră.

IMG_0040

România este una dintre puținele țări în care producătorul german de electrocasnice este prezent atât cu divizia de vânzare și distribuție, Miele Appliances, cât și cu o fabrică de componente, Miele Tehnica de la Brașov.

„Piața de electrocasnice din România se maturizează de la an la an, iar față de 2007, când am deschis operațiunile cu Miele Appliances, observăm o atenție și mai mare din partea consumatorului pentru calitate, design premium și tehnologie de ultimă generație. La Miele, ne-am setat ca scop principal să avem, pe lângă cele mai fiabile produse, și cele mai avansate tehnologii în materie de electrocasnice premium înaintea tuturor”, declară Dr. Reinhard Zinkann.

Potrivit estimărilor Miele, în următorii trei ani, piața de electrocasnice va continua să înregistreze creșteri de minimum 10% pe an.

Miele modifică produsele oferite în funcție de țară și de obiceiurile de consum. Cuptoarele, de exemplu, sunt presetate cu rețete locale după consultări cu bucătari din România.

Frigiderul K20.000 Black Board Edition -2 (Medium)

Funcțiile cheie ale frigiderului Blackboard Edition

Pe noul  frigider de la Miele, clienții pot desena și scrie cu cretă pe tablă.

Blackboard Edition face parte din generația de aparate frigorifice K20.000, care se diferențiază prin design-ul și caracteristicile minimaliste. Frigiderele din noua gamă dispun de funcția Click2Open, fără blocare la deschidere, și oferă interior XL, pentru un plus de spațiu și confort. Interiorul adânc permite utilizatorului să pună în frigider chiar și o tavă de copt.

O altă caracteristică introdusă pentru prima dată de Miele este sertarul suplimentar “CompactCase”, în care pot fi stocate articolele de dimensiuni mici, tuburile, conservele sau paharele.

Pe lângă acestea, frigiderele dispun și de setări cum ar fi Regim Holiday, pentru reducerea consumului de energie în timpul perioadelor de absență de acasă, Regim Party, pentru temperaturi reglate la capacitate maximă de refrigerare, Regim Sabbath pentru oprirea comenzilor de funcționare, și Timerul QuickCool care atrage atenția și previne înghețarea băuturilor și plesnirea sticlelor.

IMG_0026

Design-ul frigiderului este unul fără mânere, un nou trend în materie de design, lucru subliniat chiar de către cei doi fondatori și proprietari ai Miele, prezenți pentru prima dată în România.

Ca mai toate produsele testate, și noul frigider are o garanție de 10 ani, deși sunt proiectate pentru o utilizare de 20 de ani.

Încet, încet, noile produse Miele vor deveni smart și se vor conecta la internet, dar nu ăsta este obiectivul principal al companiei pentru perioada următoare.

Despre Miele

Fiind prima dată când sunt prezentă la un eveniment Miele, am aflat foarte multe detalii interesante despre companie.

Miele este cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice premium din lume. La nivel global, compania are peste 17.700 de angajați, este prezentă în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor.

Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Mi se pare incredibil că mai există companii ce sunt conduse în familie, fără ajutor financiar din exterior. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită.

Ambele familii sunt implicate în managementul operațional al companiei, alături de trei membri în bord care nu fac parte din cele două familii. Și nu doar în managementul operațional sunt implicați, actualii proprietari chiar testează noua aparatură la ei în casă, iar de multe ori vin cu modificări după ce au testat chiar ei produsele.

IMG_0029

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator.

În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global. Anul acesta, fabrica din România va avea parte de o extindere pentru a face față volumului tot mai ridicat de cereri.

Comentarii

  1. Un frigider pe care poți să scri, destul de util, poți să lași mesaje în cazul în care persoana căreia vrei să îi trimiți mesajul este plecat sau doarme fără să o deranjezi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.