Despre căștile S.F. Samsung Galaxy Buds Live

Despre căștile S.F. Samsung Galaxy Buds Live

19 oct. 2020 Casti

Deși sunt și super smart și au funcții parcă venite din viitor, căștile in-ear Samsung Galaxy Buds Live atrag atenția și sunt recunoscute imediat datorită designului S.F., inedit, care se diferențiază foarte mult de restul căștilor wireless in-ear de pe piață.

Cutia lor de transport și încărcare seamănă cu o mini cutie de bijuterii, ceea ce mi se pare fantastic că Samsung m-a făcut să mă gândesc la mici bijuterii chiar dinainte să deschid cutia, pentru că în interior ei chiar sunt mici „bijuterii”. Bijuterii ce seamănă cu două boabe de fasole sau cu doi… rinichi? Important nu e asta, important e că par niște căști super prețioase ce merg perfect cu Note20 ULTRA 5G pe Mystic Bronze, chiar sunt set.

Culoare e superbă, forma e foarte interesantă, adaptoarele de silicon sunt ciudate, cutia e specială, per total toată experiența când cumperi Galaxy Buds Live e din altă galaxie.

Deși au o formă ciudată care la prima vedere nu îți oferă încredere că aceste căști vor sta bine în ureche, Galaxy Buds Live se așează perfect în cavitatea urechii, mai ceva ca o bucată de vată când îți e frică că te trage curentul.

Căștile nu vor cădea, stau chiar super bine, dar sentimentul e unul ciudat. Nu simți căștile, exact ca la o bucată de vată, fiind și foarte ușoare și asta îți dă o stare de neliniște că ar putea cădea, dar nu cad. Căștile Buds care au acea codiță super bine cunoscută, stau la fel de bine dar par mai stabile tocmai pentru că le simți un pic grele pe ureche. Cu Galaxy Buds Live nu simți nimic, doar fiorii de la muzica bună.

Căștile se conectează imediat cu telefonul, iar aplicația Galaxy Wearable te ajută să faci mai multe setări precum: modificarea controalelor tactile de pe căști, citirea notificărilor primite pe telefon, Find My earbuds ca să-ți găsești imediat căștile, posibilitatea de a conecta la ele două device-uri, dar și două perechi de căști Buds Live la un telefon și multe altele.

Sunetul e unul super reușit și e oferit de difuzoarele de 12 mm de la AKG, dar speram la o izolare fonică mai bună. Nu e rău că mai poți auzi sunetele din jurul tău, se pot întâmpla multe accidente dacă nu auzi ce se întâmplă pe lângă tine, dar mie una îmi place să nu aud nimic în afară de muzica pe care o ascult.

Active Noise Canceling e o funcție ce ajută să filtrezi mai bine sunetele din exterior, o puteți activa tot din aplicația Galaxy Wearable. Iar căștile au și 3 microfoane încorporate ca să te și auzi bine, nu doar să auzi bine la ele.

Pentru că au Bluetooth 5.0, teoretic poți lăsa telefonul Samsung în mașină și poți merge la alergat pe o distanță de 250m, teoretic. Practic trebuie să nu existe obstacole între tine și telefon și trebuie să alergi în linie dreaptă ca să rămână căștile conectate la telefon pe o distanță de peste 200m.

Galaxy Buds Live se încarcă destul de repede, atât prin cablu cât și wireless. Și din aplicația Samsung poți vedea oricând câtă baterie mai are carcasa dar și câtă baterie mai are fiecare cască în parte.

Galaxy Buds Live costă aproximativ 800lei, o sumă ce poate părea mare, dar mai toate căștile de tipul Buds costă așa mult, iar Galaxy Buds Live are un design ce se vea mai pretențios.

Pe scurt, Samsung Galaxy Buds Live par căștile viitorului, arată superb, atrag atenția, se aud bine și au o tonă de funcții. Dar design-ul ăsta… face toți banii.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.