fbpx

Despre cel mai nou model de business – Sharing Economy

Despre cel mai nou model de business – Sharing Economy

28 mart. 2016 Evenimente

V-am mai povestit eu cât de mult îmi place să particip la evenimente, conferințe și workshop-uri, este incredibil cât de multe poți învăța doar ascultând persoane cu experiență povestind ideile și concluziile lor după ani de lucru în domeniul în care activează. Iar într-o perioadă în care totul se schimbă, în care în permanață apar provocări noi și tehnologii noi pe care trebuie să le învățăm, este foarte important să ascultăm toate sfaturile oferite de oamenii buni în domeniul lor.

Dar de data asta nu doar că am fost invitată la un super eveniment de business și tehnologie, dar am onoarea să fiu și blogger oficial, să vă țin la curent cu tot ce descopăr interesant.

Evenimentul despre care vă vorbesc este Biz Innovation Forum, eveniment organizat de Biz, prima revistă de afaceri din România.

fsdd

Ediția din 6 aprilie este dedicată inovațiilor tehnologice și conceptului de „sharing economy”. Evenimentul va prezenta tendințele de ultimă oră care duc la crearea unor modele inovatoare de business, cu impact puternic asupra companiilor, comunităților și oamenilor.

Conceptul de Sharing Economy (sau economie colaborativă), presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă. Iar într-un mediu bazată pe tehnologie și pe conectivitate, ea devine scalabilă, transparentă și cu un potențial major de a aduce valoare adaugată tuturor, indiferent că vorbim de startup-uri, consumatori, orașe sau chiar economii locale.

Viitorul aparține companiilor flexibile, capabile să se adapteze rapid la schimbări și să găsească mereu mijloace noi de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorului. Un exemplu de o astfel de companie este Uber, una din companiile foarte cunoscute care folosește conceptul de sharing economy, alături de Airbnb, Fon, Couch Surfing și multe altele.

CCGVM5eW0AIWIwO

Despre aceste subiecte vor vorbi invitații acestei ediții, nume puternice din domeniul de business. Între vorbitorii prezenți la conferința din acest an se numără: Nicolae Victor Zamfir – Director General, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”; Robbie Khazzam – CEE Regional Manager, Uber; Iulian Padurariu – Consultant de marketing asociat, Marks; Dragoș Sîrbu – CEO, Flanco, Thomas C. Knobel – Fondator, WowApp,

Aici puteți consulta programul.

Încă vă mai puteți înscrie la eveniment, detalii aici.

Am încredere că o să fie un eveniment interesant, mai ales pentru că este organizat de Biz. Un brand unic în mass-media de afaceri din România care de 15 ani organizează puternice evenimente de afaceri în 9 orașe din țară și 8 capitale din lume, de pe 3 continente.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.