fbpx

Despre Huawei Share

Despre Huawei Share

12 apr. 2020 Altele, Aplicatii

Huawei Share este o funcție super tare de pe device-urile Huawei, telefoane, tablete și laptopuri, ce face partajarea datelor extrem de ușoară. În plus, îți poți controla device-ul de la distanță. Nu necesită un cont special, stocare în cloud, cabluri sau aplicații extra.

Puteți utiliza Huawei Share pentru a transfera rapid fotografii, videoclipuri și alte fișiere între dispozitivele Huawei. Huawei Share folosește Bluetooth pentru a detecta alte dispozitive Huawei din apropiere și apoi folosește NFC pentru a transfera rapid fișiere fără a utiliza date mobile. Când Huawei Share este activat, NFC-ul și Bluetooth-ul sunt activate automat.

Utilizați Huawei Share pentru a trimite sau primi fișiere. Selectați fișierele pe care doriți să le partajați, pe telefon sau laptop, apoi atingeți Partajare. Pentru a trimite fișiere, selectați un dispozitiv receptor din lista dispozitivelor din apropiere și confirmați.

Nu este necesară nicio confirmare dacă cele două dispozitive Huawei au fost ambele conectate folosind același ID HUAWEI.

Această funcție de la Huawei pare SF, dar chiar aș folosi-o zilnic, păcat că trebuie să dau device-urile înapoi.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.