fbpx

Despre Microsoft 365: Business Standard

Despre Microsoft 365: Business Standard

23 iun. 2020 Aplicatii

În ultima perioadă aproape toată lumea a lucrat de acasă și din acest motiv, brusc au crescut vânzările la imprimante, componente PC, laptopuri, dar și vânzările pentru programe și licențe software. Iar cel mai important program pe care trebuie să-l ai instalat pe PC/laptop, chiar dacă ești angajat, student, freelancer sau ai firma ta, este Microsoft Office, acum denumit Microsoft 365 – https://www.microsoft.com/ro-ro/microsoft-365.

Dar Microsoft 365 are mai multe pachete software împărțite în funcție de nevoile tale. Pentru acasă, pentru firme mici și mijlocii cu mai puțin de 300 de angajați, pentru întreprinderi mari cu peste 300 de angajați și programe educaționale dedicate instituțiilor de învățământ.

Astăzi discutăm despre Microsoft 365 Business Standard – pachetul software dedicat firmelor ce au până la 300 de angajați – pot avea chiar și doi angajați foarte muncitori 😀

Pe lângă aplicațiile super cunoscute: Word, Excel, Outlook, Publisher și PowerPoint, pachetul Microsoft 365 Business Standard oferă acces și la servicii și aplicații de business foarte utile, precum: Exchange – aplicație email și calendar, Microsoft Teams – aplicație de comunicare cu accent pe meeting-uri online și grupuri de discuții – este incredibil de utilă, SharePoint – pentru stocare în cloud, OneDrive pentru partajare de fișiere și intranet, Bookings – aplicație de management al programărilor și Yammer – pentru crearea unor comunități de socializare + Domeniu personalizat oferit gratuit pentru un an de zile.

Și partea mea preferată! Mai toate aplicațiile sunt disponibile și în versiunea mobile. Trăim într-o perioadă în care biroul fizic static este din ce în ce mai rar, iar aplicațiile mobile te ajută să vezi tot ce e important pentru tine în orice moment, din orice loc lucrezi. Mai ales că poți seta aceste aplicații mobile chiar și pe 5 device-uri diferite. Nu o să-ți scape nimic!

Desigur, vorbim de cele mai bune aplicații business, mereu actualizate, aplicații care pot transforma complet o companie. O pot aduce imediat în epoca modernă unde totul se poate stoca în cloud – chiar ai gratuit 1 TB de spațiu de stocare în cloud, unde ai acces la documentele tale de pe orice PC sau smartphone, unde lucrul în echipă e mai ușor ca oricând cu aplicații precum Microsoft Teams și unde totul este digital și simplu de folosit.

Toate aplicațiile astea au o groază de beneficii pentru firma ta. Nu o să discut despre fiecare aplicație în parte pentru că dacă aș face asta acest video ar trebui să dureze cel puțin 10 ore, atât de multe opțiuni și beneficii sunt. Dar o să spun 3 opțiuni care îți pot transforma afacerea și pot crește imens productivitatea angajaților:

  1. Aplicația Microsoft Teams schimbă complet lucrul în echipă. Am folosit aplicația și am văzut cât de ușor e de folosit și cât e de utilă. Este Skype pe steroizi 😀 Este foarte bine organizată, nu o să mai pierzi niciodată un fisier primit, are un motor de search foarte bun, permite conversații cu mai mulți colegi, este foarte bine integrată cu Outlook și sigur crește productivitatea. Gata cu discuțiile în zeci de grupuri și cu conversațiile pe care le ratezi.
  2. Colaborare în timp real pe diferite fișiere. Pe lângă discuțiile de pe Teams, angajații pot lucra în același timp pe un document pentru a salva timp și pentru a verifica rapid munca unui alt coleg.
  3. Procese automate. Microsoft Access este un sistem de gestionare a bazelor de date ce stochează cantități mari de date. Aplicația permite crearea unor procese automate dedicate companiei, angajaților sau clienților.

Microfost 365 Business Standard costă 10,50 dolari/utilizator pe lună. Ceea ce înseamnă că dacă vrei să oferi acest pachet software către 100 de angajați, o să plătești 1050 dolari/lună. Iar dacă vrei să-l oferi către 1000 de angajați, trebuie selectat un alt pachetul Microsoft dedicat întreprinderilor – https://www.microsoft.com/ro-ro/microsoft-365/compare-microsoft-365-enterprise-plans?market=ro.

Chiar dacă ai o companie cu 2 sau poate 200 de angajați, Microsoft 365 Business Standard de poate ajuta să-ți crești afacerea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.