fbpx

Despre Razer Game Store

Despre Razer Game Store

9 apr. 2018 Gaming

Razer lansează magazinul său digital de jocuri video – Razer Game Store. Acesta recompensează utilizatorii cu credite de loialitate zSilver pentru fiecare achiziție

Razer a lansat o nouă platformă digitală de distribuție pentru jocurile PC. Razer Game Store este disponibil de astăzi la nivel global, inclusiv în România.
Razer Game Store (gamestore.razer.com) oferă acces instant la mii de jocuri de PC în format digital și recompensează utilizatorii pentru fiecare achiziție. Jocurile sunt livrate sub formă de chei ce pot fi activate pe Steam sau pe Uplay, în funcție de joc, astfel Razer Game Store reprezintă următorul pas în extinderea ecosistemului său pentru gameri.

Când utilizatorii achiziționează jocuri de pe Razer Game Store, ei primesc acces la oferte exclusive, vouchere Razer Game Store, reduceri la perifericele Razer din RazerStore sau alte beneficii.

Mai mult, utilizatorii vor fi recompensați pentru fiecare achiziție din Razer Game Store și cu credite de loialitate zSilver, inclusiv pentru tranzacțiile efectuate cu carduri de credit. Cei care optează să plătească folosind zGold vor primi bonusuri de Silver și mai mari.

Chiar am folosit recent zSilver pentru achiziția unui voucher de tastatură, voucher pe care l-am dat cadou unui fan Razer. Am avut norocul de a livra produsul în Scoția, deoarece sistemul de recompense zSilver nu livra atunci în România (în februarie). Dar de câteva zile livrarea în România este activă.

pozaword2

În momentul lansării, de Razer Game Store se vor putea bucura într-o formă localizată, cu metode de plată și suport dedicat, locuitorii din SUA, Marea Britanie, Germania și Franța.
Restul țărilor din Europa, inclusiv România, au acces la versiunea în limba engleză cu prețurile afișate în Euro. Alte țări din afara Europei au acces la o interfață globală cu prețuri exprimate în dolari americani.

Comercializarea exclusivă de chei autorizate – Razer lucrează cu mai mulți parteneri din domeniul dezvoltării și publicării de jocuri video pentru a se asigura că toate cheile comercializate prin intermediul Razer Game Store sunt complet licențiate.

Oferirea de recompense Razer pentru fiecare achiziție – Razer se angajează să răsplătească gamerii cu oferte unice precum bonusurile de zSilver, vouchere și reduceri de la produsele hardware, de fiecare dată când aceștia se prezintă la casa de marcat virtuală.

Oferte exclusive Razer Game Store – Ofertele marcate ca Razer Exclusive includ promoții și reduceri exclusive pentru Razer Game Store.

pozaword

Catalogul Razer Game Store include produse de la Ubisoft, Bethesda, Bandai Namco, Deep Silver, Rockstar și mulți alții.

Lansarea Razer Game Store este celebrată de Ubisoft și Razer prin oferte exclusive. Astfel, utilizatorii au reduceri de până la 75% la jocuri precum “Assassin’s Creed Origins”, “Watch Dogs 2,” “Far Cry 4,” “South Park: The Fractured but Whole” și “Tom Clancy’s Rainbow Six: SIEGE”.

Utilizatorii Razer Game Store se pot aștepta la oferte exclusive care se vor roti săptămânal, acestea incluzând câte patru titluri diferite. Prima selecție de oferte exclusive Razer include: “Far Cry 5”, “Assassin’s Creed: Origins”, “Ni No Kuni II: Revenant Kingdom” și “Wolfenstein II: The New Colossus”. Aceste jocuri nu sunt reduse doar cu până la 60%, dar achiziționarea lor este răsplătită cu un voucher Razer Game Store de până la 15 Euro, recompense duble zSilver și un voucher de 10 Euro pentru perifericele Razer achiziționate de pe RazerStore.

Iar primii 10.000 de utilizatori care se înregistrează pe noua platformă vor fi răsplătiți cu câte o cheie de Steam pentru jocul indie Furi, în cadrul unei promoții sponsorizate de Razer Game Store.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.