fbpx

Destiny – Noul joc de la Bungie

Destiny – Noul joc de la Bungie

11 iun. 2014 Jocuri

Destiny este un joc video de tip RPG shooter in open-world, creat de Bungie (cei care au realizat și jocul Halo), care o să fie lansat pe Playstation 3, Playstation 4, Xbox 360 și Xbox One în data de 9 septembrie 2014.

„Poți participa în cadrul testului alpha public pentru Destiny dacă accesezi linkul de mai jos și te înscrii folosind ID-ul contului PSN (cu suport pentru PS Store) până pe data de 12 iunie, ora 09:59. Cei selectați vor putea juca Destiny pe PlayStation 4, începând cu data de 12 iunie, ora 22:00, până duminică, 15 iunie la aceeași oră.”

Main-E3-Trailer-Image_TIGER_E3_screen01

„În Destiny, acțiunea este plasată într-un viitor îndepărtat, iar jucătorii își vor asuma rolul de Gardieni ai ultimului oraș de pe Pământ şi vor traversa sistemul nostru solar, de la dunele roșii ale planetei Marte, până la jungla luxuriantă de pe Venus. Cu o serie de abilități incredibile la dispoziția lor, gamerii vor lupta împotriva inamicilor civilizației umane și vor recâștiga ceea ce a fost pierdut în momentul prăbușirii perioadei de glorie a umanității.”*

Ce este așa deosebit la acest joc? În primul rând, modul multiplayer competitiv în care jucătorii se pot conecta oricând în desfășurarea jocului și pot continua povestea, personajul tău evoluează în mod continuu iar trecerea de la single player la multiplayer se face mult mai ușor și mult mai logic.

Destiny va include și un nou engine, care permite iluminare în timp real la nivel mondial iar voice-chat-ul permite comunicarea doar cu echipa ta.

Lars Bakken explică exact cum au vrut cei de la Bungie să realizeze acest joc –

În plus, Bungie va realiza și aplicații speciale pentru smartphone-uri care îți vor arăta ce campanii sunt disponibile, detalii despre personajul tău și opțiunile disponibile în continuarea jocului.

Jocul este unul foarte complicat… În poveste apare un obiect aflat în spațiu ce ajută supraviețuitorii (Traveler), Guardians (cei care pot salva întreaga planetă) ce sunt împărțiți în trei rase ( Humans, Awoken și Exo) și apoi in trei clase (Hunters, Warlocks și Titans). În plus, personajul tău poate suferi numeroase modificări după bunul tău plac, iar grafica este una foarte reușită.

Poți alege modul în care vrei să joci: Patrol (mai mult pentru a explora harta), Campaign (unde poți juca singur sau într-o echipă de trei persoane), Strikes, Raids (extra-uri complicate pentru jucătorii foarte buni) și Skirmishes (partea multiplayer ce se activează după cateva ore de joc).

Testul alpha se desfășoară începând cu 12 iunie, ora 22:00, până duminică, 15 iunie la aceeași oră.

Artwork:

bungie-destiny-art-01

Destiny-Concept-Art-1

Destiny-paint1

Destiny-Concept-Art-25

Trailer:

Destiny va fi disponibil pe 9 septembrie 2014, pentru PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One şi Xbox 360. Pentru a obține acces garantat în cadrul testului beta care va începe pe data de 17 iulie puteți efectua o precomandă prin intermediul Altex sau eMAG.

P.S. Ghiciți cine și-a „împrumutat” vocea pentru realizarea acestui joc… Peter Dinklage ( Tyrion Lannister din Game of Thrones).

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.