fbpx

Detalii despre Samsung Galaxy Note 8 – Tot ce ştim până în prezent

Detalii despre Samsung Galaxy Note 8 – Tot ce ştim până în prezent

21 aug. 2017 Smartphone-uri

Detalii despre lansarea oficială a flagshipului Samsung Galaxy Note 8 şi tot ce ştim până în prezent despre phablet.

Galaxy Note 8

Luna aceasta a fost una plină de zvonuri şi ştiri pentru iubitorii de tehnologie. Am putut citi de la noi apariţii pe piaţa telefoanelor mobile, respectiv, Motorola Moto Z2 Force şi Nokia 8,  până la leakurile de informaţii privind diverse produse precum şi noi zvonuri despre telefoanele ce îşi vor face apariţia pe piaţă în viitorul apropiat. Luna august încă nu s-a terminat şi ce este mai bun se pare că abia urmează.

Astăzi vă voi vorbi despre lansarea, specificaţiile, preţurile şi cadourile primite la precomandarea celui mai râvnit phablet de pe piaţă şi anume Samsung Galaxy Note 8.

După cum prea bine ne-am obişnuit, lunile august şi septembrie sunt marcate pe calendar de nerăbdătorii viitori utilizatori de phableturi Samsung Galaxy Note datorită lansării oficiale a telefoanelor. Anul acesta, data oficială anunţată chiar de către reprezentanţii Samsung este 23 august, precomenzile fiind disponibile începând cu 24 august după cum se zvoneşte pe internet în urma unui leak făcut public de către Evan Blass (@EvLeaks), un bine-cunoscut blogger, editor şi adevărat “informator” din domeniul telefoanelor mobile.

s
dd Sursa : https://twitter.com/evleaks

 

Evan confirmă faptul că telefoanele Samsung Galaxy Note 8, în urma unei precomenzi, vor veni însoţite de anumite cadouri. Clienţii din Statele Unite ale Americii vor avea de ales între pachetul format de un card microSD Samsung de 256GB şi un încărcător wireless sau o cameră 360*, pe când, împătimiţii Samsung Galaxy Note din Europa vor primi gratuit cu telefonul un Samsung Dex Dock, o staţie prin intermediul căreia putem conecta phabletul la un display video, practic transformând Note-ul într-un calculator cu aplicaţii optimizate şi uşor de utilizat.

Galaxy Note 8
Sursa: http://ausdroid.net/2017/08/17/exclusive-samsung-galaxy-note-8-marketing-material-confirms-camera-details-australian-colour-options/

 

Noul telefon al gigantului Sud-Coreean a fost supus şi unor zvonuri legate de specificaţiile dispozitivului. Conform unor imagini ale unei broşuri obţinute de editorii site-ului Ausdroid (site specializat în ştiri şi articole legate de piaţa telefoniei mobile) ce se vehiculează a fi făcând parte din campania de promovare şi vânzare a telefonului Samsung Galaxy Note 8 în Australia, aflăm mai multe informaţii despre dispozitiv.

E foarte probabil ca Note 8 să dispună de display Quad HD, cu o rezoluţie de 2960p x 1440p cu o diagonală impresionantă de 6.3” şi va beneficia de tehnologia „Infinity Display” patentată de Samsung prin care aceştia lărgesc aspectul imaginii la un standard de 18.5:9, astfel telefonul fiind cel mai mare şi aspectuos produs din categoria sa comercializat până în prezent de companie.

Galaxy Note 8
sursa: http://www.express.co.uk/life-style/science-technology/842269/Galaxy-Note-8-v-S8-release-date-deep-sea-blue

 

Totodată, după modelul flagshipului Samsung Galaxy S8, se doreşte să se renunţe şi la butonul fizic de „Home”, integrându-l prin intermediul unui senzor de presiune în display.

Broşura de mai sus ne oferă detalii despre camera încorporată în telefon şi anume că este o cameră duală cu un senzor foto de 12 megapixeli ce va dispune de stabilizare optică a imaginii(OIS), un zoom optic 2x şi o lentilă cu o deschidere a diafragmei de f/1.7.

Samsung vor folosi în continuare acelaşi standard de rezistenţă la praf şi lichide (IP68) deşi nu se recomandă scufundarea telefonului în apă pe o perioadă mai lungă de 30 de minute la o adâncime de peste 1,5 metri.

Note 8 va folosi o metodă adiţională de securitate pe care o întâlnim şi la Samsung Galaxy S8 (dar acre a fost și pe Note 7) şi anume Iris Scanner, iar pentru a uşura transferul media (poze, melodii, contacte) de pe un telefon pe altul utilizatorii vor putea folosi funcţia Smart Switch care ne asigură o tranziţie eficientă a datelor de pe un dispozitiv pe altul.

O funcţie păstrată de la predecesorul său – Samsung Galaxy Note 7 – va fi şi posibilitatea de a scrie memo-uri în timp ce ecranul este pus pe sleep, iar mai nou putem trimite mesajele într-un format GIF către toate persoanele din lista de prieteni.

Putem observa că phabletul va veni în 2 culori (auriu şi negru), ceea ce ne face să ne întrebăm dacă vom avea parte şi de modelul Deep Sea Blue cât de curând din partea producătorului. Dar sigur vor urma și alte culori.

GREAT-Invitation_Static

Aşteptările din partea Samsung sunt mari iar linia Note încă este în lumea telefoniei mobile un subiect sensibil datorită eşecului a ceea ce a fost predecesorul phabletului mult aşteptat şi anume Samsung Galaxy Note7.

Aşteptăm cu nerăbdare lansarea oficială care va avea loc în data de 23 August în New York pentru a vedea exact cu ce extra-uri reuşesc să ne mai surprindă cei de la Samsung. Lansarea din România o să fie pe data de 24 august.

Lansarea poate fi urmărită şi pe site-ul oficial www.samsung.com de la ora 18.00.

Prețul lui Samsung Galaxy Note 8 ar urma să fie de aproximativ 1000 euro.

 

Articol scris de: Tudor Croitor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.