fbpx

DIABLO III: ULTIMATE EVIL EDITION

DIABLO III: ULTIMATE EVIL EDITION

20 aug. 2014 Jocuri, Lansari

Ieri, Blizzard Entertainment a anunțat lansarea jocului Diablo® III: Reaper of Souls™ – Ultimate Evil Edition™ pentru PlayStation® 3, PlayStation® 4, Xbox One şi Xbox 360. Versiunea exclusivă pentru console Ultimate Evil Edition cuprinde întreg conţinutul original al Diablo III, precum şi noi caracteristici şi update-uri din expansion-ul pentru PC, Reaper of Souls.

C9AXC941D1LY1399881095315

„Ultimate Evil Edition introduce şi mai multe moduri prin care jucătorii pot să-şi trăiască aventurile. Noul mod Apprentice creşte puterea personajelor de nivel scăzut în multiplayer, iar jocul alături de prieteni devine mai uşor ca niciodată. Jucătorii vor avea şi posibilitatea de a împărți obiectele găsite cu alţi jucători din listele de prieteni prin intermediul unui sistem de mail inclus în joc.”


„În Reaper of Souls, celor cinci eroi curajoşi din Diablo III – Barbarian, Demon Hunter, Monk, Witch Doctor şi Wizard – li se alătură un nou campion: Crusader. Înveşmântat din cap până-n picioare într-o armură impenetrabilă, Crusader reprezintă o forţă de neînfrânt, care canalizează furia divină asupra demonilor.
Reaper of Souls adaugă în plus un nou capitol jocului Diablo III, Act V, în care jucătorii vor face o călătorie plină de mister şi periculoasă pe tărâmuri înspăimântătoare, vor explora legendarul oraş Westmarch şi vor nimici nenumărate creaturi, fiecare din acestea făcând totul pentru a distruge misiunea eroică a jucătorilor. Aventura culminează cu o confruntare plină de suspans cu Malthael, Îngerul Morţii, ale cărui acţiuni ascunse duc la distrugerea populaţiei nevinovate din Sanctuary.

Un alt important aspect este faptul că jucătorii care au luptat cu forţele răului în versiunile originale Diablo III pentru PS3™ sau Xbox 360 vor putea să continue jocul. Personajele PS3™ din jocul original pot fi transferate pe versiunea Ultimate Evil Edition pentru PS3™ sau PS4™, iar personajele Xbox 360 pot fi transferate pe versiunea Xbox 360 sau Xbox One.

ps4-game-7024_mid_img3
În plus faţă de Crusader şi Act V, Ultimate Evil Edition vine cu o modernizare a sistemului de loot al jocului, un sistem de progresie Paragon pentru personajele de nivel maxim, precum şi alte câteva îmbunătăţiri ale experienţei de joc Diablo III, cum ar fi:
Modul Adventure: un nou mod de joc, care lasă jucătorilor libertatea de a se deplasa oriunde şi a distruge orice
Recompense: obiective aleatorii care acordă jucătorilor noi recompense pentru explorarea Sanctuary
Nephalem Rifts: dungeon-uri aleatorii care acordă posibilitatea de a relua jocul de nenumărate ori şi de a obţine numeroase obiecte interesante
Până la 70 de niveluri: Noi vrăji şi abilităţi formidabile care sporesc puterile jucătorilor
Mystic: o nouă vrăjitoare puternică, ce dă eroilor opţiuni de personalizare a obiectelor obţinute în joc”

infernal_pauldrons

Jocul poate fi achizitionat de pe site-ul www.altex.ro (şi prin intermediul showroom-urilor locale Altex) la prețul de 159.90 RON pentru versiunile PlayStation 3 și Xbox 360, respectiv 249.90 pentru PlayStation 4 și Xbox One.

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.