fbpx

Doi noi jocuri românești – Tap Busters şi High on Cake

Doi noi jocuri românești – Tap Busters şi High on Cake

4 apr. 2017 Jocuri

Nu știu cât de mult vă jucați voi pe telefon, eu una nu prea am mai avut timp de jocuri în ultima perioadă, dar trebuie neapărat să testez două noi jocuri create de români – Tap Busters, realizat de Metagame Studio şi High on Cake, realizat de Square Heads Games. Ambele jocuri au fost create cu ajutorul primului incubator românesc ce sprijină start-up-urile din industria de gaming – Carbon.

KV_Tap_Busters

Cele două jocuri mobile au în comun elementele vizuale inedite, gameplay-ul captivant, dar și componenta socială prin care utilizatorii pot concura fie cu alți utilizatori de pe întreg globul (Tap Busters), fie cu prietenii lor (High on Cake). High on Cake este disponibil doar pe device-urile Samsung.

Tap Busters, jocul realizat de Metagame Studio cu sprijinul Carbon, este un joc de tip RPG / tapper a cărui acțiune se desfășoară într-un univers SF în care monștrii au controlul asupra întregii galaxii. Utilizatorul devine astfel un vânător de recompense al cărui principal scop este să călătorească din planetă în planetă până când acestea redevin un loc sigur. Jocul este concentrat asupra evoluției personajului principal, prin echipament precum arme sau armuri, abilităţi speciale şi minioni care îl ajută. Acestea pot fi îmbunătăţite şi personalizate în funcţie de specificul lumilor fantastice pe care jucătorul le parcurge.

Tap Busters este disponibil pe Apple App Store şi Google Play, în stadiul open-beta.

High on Cake este un joc de tip arcade realizat de Square Heads Games, în care scopul utilizatorului este să construiască un turn cât mai înalt format din diverse tipuri de tort. Jocul de tip tower-building devine mai dificil pe măsură ce turnul creşte în înălţime, iar jucătorii pot îndeplini provocări în urma cărora primesc recompense in-game sub formă de monede și power-ups. Experiența vizuală delicioasă cu numeroase teme ce pot fi cumpărate sau câștigate, este completată de componenta socială, utilizatorii concurând cu prietenii lor pentru titlul de Cake God. High on Cake este disponibil pe platforma Samsung Galaxy Apps, unde este promovat prin programul Games For Samsung.

KV_High_on_Cake

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.