fbpx

Două gadgeturi noi de la Samsung disponibile în România

Două gadgeturi noi de la Samsung disponibile în România

20 aug. 2016 Altele

Samsung Electronics a lansat în România două noi accesorii smart: Samsung Gear IconX și Samsung Charm ce merg perfect cu cele mai noi smartphone-uri de la Samsung. Am testat ambele device-uri, Gear Icon X am testat la lansarea lui Galaxy Note7, iar brățara Samsung Charm se află chiar acum la mine pentru review.

Samsung Charm

După cum v-am zis, brățara Samsung Charm deja este la mine pentru test și review, o să revin în câteva zile cu toate detaliile despre ea. Este disponibilă în trei variante de culori (negru, auriu și roz quartz) la Orange la prețul de doar 29 de euro. Brățara Samsung Charm nu doar că este finuță și elegantă, dar este și un accesoriu smart, având o multitudine de funcții: măsoară performanțele și funcțiile vitale, colectând date despre caloriile arse sau distanța parcursă.

Potrivindu-se oricărui stil, brățara Samsung Charm cu o autonomie de până la 14 zile te va însoți oriunde. Aceasta poate transmite notificări pentru SMS, apeluri și rețele de socializare, printr-un sistem multicolor cu LED-uri și vibrații.

image004 Brățara este rezistentă la stropirea cu apă, se închide foarte ușor și pare mai mult o brățară inteligentă pentru fete îndrăgostite de tehnologie. E perfectă pentru mine.

Gear IconX

Căștile Gear IconX, au o greutate de numai numai 6,3g și nu dispun de niciun fel de cabluri. Căștile au un design unic, fiind fabricate din silicon pentru un confort sporit în timpul antrenamentelor.

Special create pentru iubitorii de sport, Gear IconX nu vin doar cu un player de muzică, ci au și un dispozitiv cu GPS integrat și pot măsura bătăile inimii, motivându-te în timpul exercițiilor fizice prin ghidul vocal integrat.

Gear IconX îți oferă libertatea de a lăsa telefonul acasă în timpul antrenamentelor, având memorie internă de 4GB, o autonomie de funcționare de pâna la 11 ore și este disponibil în trei variante de culori (alb, negru, albastru).

IMG_0069

Am fost impresionată de aceste căști, stau foarte bine în urechi, sunt mici și ușor de purtat, sunt tare inteligente (îți monitorizează și ritmul cardiac) și au un mod interesant de încărcare (au un suport special pe post de carcasă).

IMG_0073

Gear IconX și Samaung Charm sunt disponibile la partenerii locali Samsung România.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.