fbpx

Drona Typhoon H este disponibilă și în România

Drona Typhoon H este disponibilă și în România

28 mart. 2016 Altele

Piața dronelor este în continuă creștere și treptat o să se ajungă ca dronele să devină noile gadget-uri dorite de toți, așa cum se întâmplă acum cu sistemele de realitate virtuală. Din păcate, prețul lor este foarte mare, mai ales dacă vorbim de drone ce sunt mai mult mici aparate de supraveghere aeriană.

Typhoon H, drona câștigătoare a multiple premii din domeniu, este disponibil la precomandă și în România, prin Televoice Grup SRL, importator exclusiv.

Prezentată pentru prima dată la CES 2016, drona Typhoon H este listată la un preț foarte bun, 1.399 euro.  Totodată, pentru o perioadă limitată, drona vine la pachet cu o telecomandă care permite urmărirea automată a subiectului.

picture1

Drona este prevăzută cu o platformă solidă, cu șase rotoare, pentru cele 3 axe, gimbal 360 de grade și noua cameră CGO3+. În plus, sistemul folosit de aterizare se retrage în timpul zborului, astfel încât oferă posibilitatea de a captura imagini video la o calitate 4k și imagini fixe de 12 MP, fără obstacole. Typhoon H aduce și noi module de zbor și de captare a imaginilor, precum Point of Interest, Orbit Me, Curved Cable și Journey.

Printre caracteristicile inovatoare ale acestui produs se numără detectarea ultrasonică a posibilelor obstacole care ar putea cauza prăbușirea dispozitivului și un sistem de siguranță ce permite Typhoon H să rămână stabilă chiar dacă unul din motoare cedează. Drona beneficiază de un modul de procesare video care permite schimbarea dinamică a traseului în cazul în care drona întâlnește un obstacol, astfel încât continuă să urmărească subiectul în siguranță.

picture 2

Un avantaj în plus este designul compact și ușor de utilizat. Typhoon H este construit în mare măsură din fibră de carbon, astfel încât are o greutate redusă și o rezistență extinsă.

Typhoon H este prevăzut cu funcția „Team Mode” care permite conectarea dronei la o stație de la sol, și în același timp, camera CGO3+ poate fi conectată la o altă stație de la sol. Captarea de conținut cu adevărat creativ este mult mai facilă printr-o astfel de cooperare între pilot și aparatul de filmat/fotografiat.

Ne bucurăm că am adus pe piața locală Typhoon H, un model ce creează posibilități fără precedent, disponibile până acum doar în cazul platformelor profesioniste. Este cel mai avansat model pentru amatori, care setează noi standarde în ceea ce privește performanța și valoarea”, a declarat Liviu Nistoran, directorul companiei Televoice.

Telecomanda ST 16 all-in-one dispune de un ecran tactil de 7 inch, care afișează secvențe video direct în timpul zborului la o rezoluție de 720p HD și permite o gamă largă de moduri de zbor autonome.

picture 3

Noul Typhoon H are o autonomie de până la 25 de minute, poate zbura la o înălțime de până la 122 metri deasupra solului, cu o viteză maximă de 10m/s .

Primele drone Typhoon H vor fi disponibile la începutul lunii aprilie, în magazinele Flanco, Altex, E-mag iar precomenzi se pot face începând de astăzi pe site-ul www.telecom-shop.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.