fbpx

După o săptămână cu HUAWEI Watch GT 3 SE

După o săptămână cu HUAWEI Watch GT 3 SE

27 nov. 2022 SmartWatch

Am perioade când mă apucă cheful de sport și imediat încep să port zilnic un smartwatch. Nu doar ca să-mi analizez și monitorizez antrenamentele și efortul depus, dar mai ales ca un reminder să fac mai mult sport.

Iar de peste o săptămână testez noul smartwatch de la HUAWEI, abia lansat – Watch GT 3 SE, dar cheful de sport încă nu a venit. Deși Watch GT 3 SE are peste 100 de antrenamente prestabilite pe care le monitorizează mai ceva ca un antrenor personal.

În această săptămână eu am folosit Watch GT 3 SE mai mult ca pe o extensie a telefonului meu, și s-a dovedit de un real folos la muncă, în ședințele în care nu-mi pot verifica non-stop notificările pe telefon, acasă când las telefonul la încărcat în altă cameră și ca dispozitiv de monitorizare a pulsului – că știți deja că am mici probleme cardiace și chiar am nevoie să-mi verific ritmul cardiac.

Și iată ce aspecte pozitive am descoperit la acest nou model de smartwatch de la Huawei și ce nu mi-a plăcut

Ce mi-a plăcut la HUAWEI Watch GT 3 SE:

  • Prețul. HUAWEI Watch GT3 SE este acum la precomandă și costă 999lei. Un preț destul de bun, dar asta nu e tot. Ai o super ofertă pe site-ul HUAWEI unde primești o extra curea cadou, transport gratuit, -100lei reducere, căști FreeBuds SE la preț special, posibilitatea de a câștiga o pereche de căști FreeBuds Lipstick + posibilitatea de a plăti în rate și reduceri la alte accesorii. Per total, oferta e foarte bună.
  • Bateria. Deși am testat smartwatch-ul pentru 8 zile (în acest moment în care scriu articolul), sunt sigură că bateria o să țină 2 săptămâni, la o utilizare normală – așa cum promite HUAWEI, pentru că după aceste 8 zile bateria ceasului era la 44%. Iar de încărcat se încarcă super repede, am testat asta chiar azi – la 100% în 10 minute (de la 44%).
  • Are peste 100 de antrenamente pe care le monitorizează cu acuratețe, deși poate monitoriza orice mișcare faci. Aici nu am testat prea mult că am avut o lene cronică zilele astea, dar toate aceste opțiuni sunt împrumutate de pe alte modele de smartwatch-uri de la HUAWEI ce știu deja că fac o treabă foarte bună.
  • Cureaua. Se prinde foarte ușor și cu o singură mână. Fiind un ceas mai mult pentru activități sportive, cureaua este de silicon, iar ceasul nu prea se potrivește cu un alt tip de curea.
  • Ecranul de 1,43 inci AMOLED ce se vede foarte bine. Iar pe el poți seta foarte multe fețe (gratis sau pe bani) care să se asorteze cu tine.
  • Este rezistent la apă și suportă destul de bine și loviturile/zgâriturile.
  • Se poate încărca wireless chiar și prin funcția Reverse Charging – adică se poate încărca de la alte telefoane mobile.
  • Controlezi muzica prin Bluetooth. Eu acasă am mereu conectată boxa externă la telefon – la spotify, dar când trebuia să schimb melodia aveam nevoie de telefon. Cu Watch GT 3 SE nu mai am nevoie de telefon, schimb melodia direct de pe ceas, chiar și când spăl vasele 😀

Ce nu mi-a plăcut la HUAWEI Watch GT 3 SE:

  • Mărimea. Pentru încheietura mea super mică, Watch GT 3 SE este mult prea mare – are 46mm. Deși este ușor, mi se pare că arăt ciudat cu el, clar este un model mult mai potrivit pentru băieți – cel puțin modelul testat de mine (Black).

Acesta este singura reținere pe care eu am eu legată de acest model – dar aici este o preferință personală pentru că am încheieturi mici.

Să cumperi sau să nu-l cumperi?

Nu am intrat în toate detaliile pentru că în rest Watch GT 3 SE face cam tot ce face și un alt smartwatch bun, dar la un preț poate chiar un pic mai bun fată de alte modele (mai ales cu oferta de precomandă), cu o durată de viată a bateriei ceva mai mare și cu un design mai sport.

Eu îl recomand ca un prim smartwatch și mai ales ca un cadou de Crăciun pentru cineva care s-a apucat recent de sport și vrea o viată mai ordonată și mai sănătoasă.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.