fbpx

Kruger & Matz a lansat primul lor E-book reader

Kruger & Matz a lansat primul lor E-book reader

22 sept. 2016 Altele

Kruger&Matz introduce primul dispozitiv din oferta sa pentru citit cărți în format electronic. Library are ecran cu diagonala de 6″și este realizat tehnologia E-ink, care imită perfect hârtia. E-book readerul Library are un preț recomandat de 299 ron.

km0199_1_800

Kruger & Matz Library este o alegere potrivită pentru cei care iubesc să citească; cei ce vor să fie la curent cu ultimele noutăți în materie de tehnologie vor putea avea astfel cu ei cu dispozitiv ușor și subțire, în locul unei cărți groase și grele. Ceea ce atrage atenția la acest e-book redear este ecranul de 6 inch realizat cu tehnologie E-ink, care imită foarte bine hârtia adevărată. În realitate, E-book-ul de la Kruger & Matz reflectă lumina la fel ca și hârtia clasică, astfel încat toate numerele, literele și imaginile vor arăta ca și când sunt scrise cu cerneală. Astfel, fie că citești o perioadă îndelungată în confortul propriei case sau în parc într-o zi însorită, ecranul va reda imaginea fără să obosească ochii.
E-book reader-ul Kruger & Matz îți permite să ai mereu cu tine toate cărțile preferate. Memoria încorporată de 8GB îți permite să stochezi până la 6.000 de cărți. Plăcerea de a citi este sporită de meniul ușor de utilizat și de funcțiile suplimentare, cum ar fi căutarea rapidă a unui titlu, schimbarea mărimii fontului sau crearea de semne de carte.
E-book-reader
Folosind tehnologia E-Ink crește foarte mult eficiența energetică a dispozitivului tău. Datorită bateriei încorporate de 1500 mAh, atunci cand este complet încărcat, poți citi până la 8000 de pagini. Oferă-ți plăcerea cititului fără limite!
E-book reader-ul Kruger & Matz Library este disponibil în magazinul oficial www.krugermatz.ro la prețul de 299 ron.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.