fbpx

Blizzard Entertainment și ASUS Romania își unesc puterile la East European Comic Con 2017

Blizzard Entertainment și ASUS Romania își unesc puterile la East European Comic Con 2017

27 apr. 2017 Evenimente, Gaming

Blizzard Entertainment mereu a avut un stand impresionant la East European Comic Con, dar anul acesta se anunță să fie și mai interesant pentru cei care vizitează standul organizat și de această dată în parteneriat cu ASUS România.

În perioada 5-7 mai, Blizzard Entertainment participă pentru a treia oară consecutiv la cel mai mare eveniment de gaming din România, cu cel mai mare stand al companiei din ultimii trei ani.

Cei prezenți vor sărbătorii atât lansarea Heroes of the Storm 2.0, cât și aniversarea primului an de Overwatch, așa că aveți posibilitatea de a juca cele două jocuri și de câștiga premii la concursurile și tombolele organizate la stand.

 17966904_756289084538964_2906877406249536613_o

Standul dedicat Heroes of the Storm și Overwatch vă așteaptă cu cele mai noi și mai puternice modele de desktop-uri și notebook-uri ASUS Republic of Gamers pe care veți juca meciuri antrenante împreună cu prietenii voștri.

Vineri, 5 mai, încep înscrierile pentru cele două concursuri ce vor avea loc în standul nostru. Concursul Heroes of the Storm are loc sâmbătă, 6 mai, în timp ce concursul Overwatch se va ține duminică, 7 mai. Regulamentele aplicabile celor două concursuri și premiile ce vor putea fi câștigate vor fi postate pe pagina evenimentului – Blizzard Entertainment la East European Comic Con 2017, pe pagina Activision Blizzard România și pe pagina ASUS Republic of Gamers.

În plus, meciurile din cele două concursuri vor putea fi urmărite atât la stand, cât și online, fiind comentate de către echipa ASUS Republic of Gamers împreună cu invitați surpriză. Pentru fanii de la stand vor fi tombole cu premii surpriză constând în obiecte tematice și vouchere Blizzard Entertainment și ASUS, în timp ce spectatorii ce vor urmări livestream-urile noastre vor avea posibilitatea să câștige vouchere cu un erou din Heroes of the Storm.

Nu în ultimul rând, vino duminică, 7 mai, pentru a urmări pe scena de la East European Comic Con 2017 un meci demonstrativ de Heroes of the Storm 2.0, cu jucători activi din comunitatea de Heroes of the Storm din România care ne vor arăta noutățile aduse de acest nou update al jocului.

Standul Blizzard Entertainment te așteaptă la East European Comic Con 2017 în Pavilionul C4 de la Romexpo.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.