fbpx

ELITE XG270QC – monitorului de gaming cu ecran curbat de la ViewSonic

ELITE XG270QC – monitorului de gaming cu ecran curbat de la ViewSonic

23 nov. 2020 Gaming

ViewSonic Corp., continuă să își extindă gama de produse pentru jocuri, de data asta a lansat monitorul curbat de gaming – ELITE XG270QC.

XG270QC oferă o rată de reîmprospătare a imaginii de 165Hz, timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT) și tehnologie AMD FreeSync™ Premium Pro, pentru a asigura o experiență de joc cât mai fluidă.

Membru al familiei ELITE, destinate jocurilor, ViewSonic XG270QC este un monitor curbat de 27”, ce asigură un timp de răspuns de 1ms (MPRT). El este proiectat cu o curbură 1500R, ce garantează redarea unor imagini cât mai realiste și crearea unui mediu de joc deosebit de captivant. Beneficiază de certificare VESA DisplayHDR 400, care permite rularea în condiții vizuale optime a jocurilor HDR, precum și de tehnologie PureXPTM, care îmbunătățește semnificativ claritatea imaginilor în mișcare. Iar mulțumită rezoluției QHD (2560×1440), luminozității maxime de 550cd/m2 și acoperirii în proporție de 90% a spectrului DCI-P3, XG270QC redă imagini de calitate, luminoase, clare și detaliate.

Specificații:

  • Monitor de gaming cu diagonală de 27” și rezoluție nativă de 2560×1440 pixeli (QHD)
  • Curbură 1500R pentru o experiență de joc captivantă
  • Certificare VESA DisplayHDR 400, pentru o redare optimă a jocurilor HDR
  • Tehnologie PureXP™, pentru îmbunătățirea semnificativă a clarității imaginilor în mișcare
  • Rată de reîmprospătare de 165Hz* și timp de răspuns de 3ms (1ms MPRT)
  • Tehnologie AMD FreeSyncTM Premium Pro
  • Luminozitate de 550cd/m2 și acoperire de 90% a spectrului DCI-P3 **
  • Disponibil în magazine la un preț de achiziție recomandat de 460USD

Actualizarea de firmware pentru ELITE XG270 a primit aprobarea Blur Busters

ViewSonic ELITE, în colaborare cu Blur Busters, a actualizat modul PureXP™, care optimizează claritatea scenelor în mișcare prin reducerea semnificativă a efectului de încețoșare. PureXP™ folosește o lumină stroboscopică (strobe backlight), cu ajutorul căreia garantează cea mai bună experiență vizuală în ceea ce privește claritatea imaginilor în mișcare. PureXP™ oferă acum patru niveluri de optimizare a imaginilor în mișcare prin reducerea efectului de încețoșare. Acestea le permit utilizatorilor să ajusteze nivelul de luminozitate și gradul de diminuare a efectului de încețoșare a imaginilor în mișcare, în funcție de preferințele individuale. Rata de reîmprospătare de 240Hz și panoul IPS deosebit de rapir, cu timp de răspuns de numai 1ms, alături de optimizările suplimentare Blur Busters, le asigură pasionaților de jocuri cea mai fluidă și mai clară experiență de gaming posibilă la ora actuală. Noul firmware aprobat Blur Busters este descărcat în mod automat de soluția software ViewSonic Elite Display Controller.

Soluția software ELITE Display Controller

Soluția software ELITE Display Controller simplifică ajustarea setărilor monitorului și a efectelor luminoase ELITE RGB, prin intermediul unei aplicații ușor de folosit. Pasionații de jocuri pot personaliza moduri de afișare și comuta între ele, pot alege dintr-o gamă vastă de setări RGB și pot sincroniza iluminarea RGB cu soluții software partenere ELITE RGB Alliance, precum Razer Chroma și TT RGB Plus by Thermaltake. ELITE Display Controller este pe deplin compatibilă cu XG270QG, XG270 și XG270QC, permițându-le utilizatorilor să își personalizeze mediul ambiental cu ajutorul unul meniu de personalizare actualizat, ce oferă o selecție de peste 1000 variante de culoare diferite

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.