fbpx

Este smart să faci sport

Este smart să faci sport

1 apr. 2019 Altele

Mereu vă recomand lucruri smart, cum aș putea să nu vă recomand unul din cele mai smart lucruri – să faceți sport!

De curând am început să merg și eu la sală în mod regulat (de vreo trei săptămâni), deși iarna fac mult sport pentru că în fiecare weekend merg la munte să mă dau cu placa, vara nu prea fac mișcare – în afară de puțin mers pe jos prin parc, așa că m-am hotărât să merg la sală.

 

Cu tot cheful meu de sport din ultima perioadă, am zis să vă fac și vouă chef cu un concurs – New Fitness Diva. 

Cine dorește să fie New Fitness Diva, poate să se înscrie până pe 3 aprilie 2019 în campania inițiată de 4F accesând site-ul www.newfitnessdiva.ro și completând toți pașii necesari. Cele 10 finaliste selectate de juriu vor participa la sesiuni de coaching, fitness training, ședinte foto și prezentări de modă 4F, sub îndrumarea mentorului Anca Surdu, timp de 5 săptămâni.

La finalul campaniei, în luna mai, vor fi alese două New Fitness Diva. Amândouă vor fi recompensate cu premii extraordinare. Câștigătoarea selectată de juriu va primi titlul de ambasador 4F pentru anul 2019 și un abonament la sala de fitness Stay Fit Gym pentru 1 an de zile, Giftcard pentru produse cosmetice Douglas Romania în valoare de 800lei și catering sănătos LifeBox livrat la domiciliu timp de 3 luni. Iar câștigătoarea selectată de public, prin vot online, va primim un contract de barter 4F pentru 2019, abonament la sala de fitness Stay Fit Gym pentru 6 luni, Giftcard pentru produse cosmetice Douglas Romania în valoare de 500lei și catering sănătos LifeBox livrat la domiciliu timp de 2 luni.

4F, organizatorii campaniei și un brand drag mie, fac haine și accesorii sportive de top din 2007. 4F participă la cele mai mari evenimente sportive la nivel mondial și este prezent în viața echipelor sportive locale. Cei 4F reprezintă FreedomFashionFuture și Fit și inspiră oamenii să facă sport în peste 27 de țări. Brandul 4F este prezent în România din anul 2016 și oferă numeroase opțiuni pentru iubitorii de sport în magazinele fizice din București: ParkLake, Mega Mall, Promenada și Militari Shopping, dar și online pe www.4fstore.ro.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.