fbpx

Evolio lansează un super smartphone – Icon

Evolio lansează un super smartphone – Icon

19 feb. 2016 Lansari, Smartphone-uri

Evolio anunță lansarea telefonului Icon, un smartphone Dual-SIM care se remarcă datorită specificațiilor surprinzătoare.

Evolio Icon beneficiază de procesor Octa Core la 2.0 GHz, memorie RAM de 4GB și, în premieră pentru un brand românesc, sistem de operare Android 6.0.

Evolio Icon

Ecranul Full HD cu margini extrem de înguste (1.5 mm) și conexiunea de mare viteză 4G în standardele TDD și FDD garantează o experiență unică de utilizare. Rapiditatea este o caracteristică de bază a noului telefon, de aceea Evolio Icon are senzor de amprentă, NFC, încărcare rapidă și încărcare wireless.

Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar în același timp un dispozitiv elegant. Deși ecranul este de 5.5 inch, datorită marginilor foarte înguste, telefonul se simte foarte bine în mână. Evolio Icon surprinde prin performanțe tehnologice de vârf și se adresează clienților ce apreciază gadget-urile de ultimă generație, dar pentru care prețul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea poziției pe segmentul smartphone-uri și atingerea unei cote de piață de 35-40% în categoria brandurilor locale” a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Evolio Icon are un display de 5.5 inch super IPS cu rezoluție de 1920 x 1080 px. Telefonul dispune de cameră foto principală Sony de 13 MP, pentru cele mai surprinzătoare fotografii și filmări Full HD și o cameră secundară de 8 MP, ce va fi cu siguranță apreciată de iubitorii de selfie-uri.

Telefonul va fi disponibil la precomandă în luna martie 2016.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.