fbpx

evoMAG aniversează 12 ani și are surprize pentru voi

evoMAG aniversează 12 ani și are surprize pentru voi

4 mai 2017 Altele

evoMAG aniversează 12 ani şi oferă reduceri aniversare de până la 80% la mii de produse.

12 ani evoMAG

Serviciile lansate vizează zona de asamblare de produse (standard şi premium), montări de componente, instalare de software, actualizări, diagnosticare de probleme de funcţionare ale echipamentelor, testare de produse, clonare HDD/SSD, curăţare laptop/desktop etc. Preţurile serviciilor pornesc de la 29 de lei şi ajung la 99 de lei, în funcţie de tip şi complexitate.

Pentru a marca 12 ani de activitate, evoMAG a demarat o campanie aniversară cu promoţii la mii de produse şi reduceri de până la 80% la echipamente TV şi multimedia.

Campania aniversară se desfăşoară până pe data de 14 mai şi oferă, printre altele, reduceri și la: telefoane (până la 39%), tablete (până la 30%), smartwatch-uri (până la 56%, la preţuri începând de la 79 de lei), câşti bluetooth şi audio (până la 59%, la preţuri începând de la 10 lei), boxe portabile (până la 48%), acumulatori externi (până la 42%, la preţuri începând de la 19 lei), componente PC şi periferice (până la 40%), laptop-uri (până la 40%, la preţuri începând de la 899 lei).

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.