fbpx

evoMAG inaugurează puncte de livrare a comenzilor online

evoMAG inaugurează puncte de livrare a comenzilor online

17 feb. 2017 Altele

evoMAG inaugurează primele puncte de livrare, ca parte a strategiei de extindere la nivel naţional, facilitând astfel livrarea produselor comandate online. Noul serviciu vine în completarea celor deja existente şi vizează, în principal, clienţii activi care au nevoie de un program mai flexibil pentru ridicarea coletelor.

fsbf

Serviciul este dezvoltat în parteneriat cu compania Coleto şi, pentru început, vizează şase puncte de livrare, dintre care patru în Bucureşti (Şoseaua Pipera, Bulevardul Timişoara, Tineretului şi Ghencea), unul în Giurgiu şi unul în Craiova.

Clienţii care optează pentru ridicarea produselor din punctele de livrare, o pot face de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00 şi sâmbăta, între orele 09:00 – 13:00. Termenul de ridicare a unui colet este de șapte zile, timp în care fiecare client va fi informat zilnic, prin SMS şi mail în privința pachetului. După cele 7 zile în care coletul nu a fost ridicat din punctul de livrare Coleto solicitat, acesta se va întoarce la sediul central evoMAG.ro. Electrocasnicele mari (frigidere, maşini de spălat, cuptoare încorporabile etc.) nu pot fi ridicate din punctele de livrare Coleto.

Clienţii pot deschide coletele şi verifica produsele comandate, iar livrarea către punctele Coleto este gratuită dacă valoarea comenzii este de minimum 99 lei pentru produsele livrate în Bucureşti şi de 299 lei pentru cele livrate în ţară.

Noul serviciu este cel mai recent dintr-o serie de beneficii oferite de evoMAG şi vine în sprijinul nevoii clienţilor de rapiditate în livrare, evoMAG fiind, de altfel, şi singurul magazin online care oferă livrarea produselor în București într-un interval de o oră de la plasarea comenzii. Totodată, evoMAG oferă şi opțiunea de livrare în trei ore.

Cât priveşte timpul de livrare pentru toate comenzile evoMAG, în medie, 97% dintre acestea sunt livrate în 24 de ore. Timpul de livrare este unul redus şi pentru că evoMAG onorează comenzile din Bucureşti cu maşinile proprii, fiind unul dintre puţinele magazine online din România care oferă acest serviciu.

Mai multe detalii despre modalităţile de livrare pe care evoMAG le pune la dispoziţia clienţilor, găsiţi în secțiunile Livrare comandă și Puncte de livrare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.