fbpx

Experienţă Guitar Hero Live

Experienţă Guitar Hero Live

18 iun. 2015 Jocuri

Nu cred că mai sunt tineri care nu au auzit de Guitar Hero. Recunosc că eu una nu am jucat Guitar Hero, dar se pare că acest lucru e pe cale să se schimbe. Pentru prima dată în istorie, Activision aduce întreaga experienţă Guitar Hero Live pe dispozitivele mobile, asigurându-le jucătorilor aceeaşi experienţă, în orice moment, oriunde.

Guitar Hero Live_GH Live 4

Realizat de FreeStyleGames, Guitar Hero Live prezintă două  moduri de joc, inclusiv un mod first person, în care veţi urca pe scenă şi veţi deveni vedeta spectacolului.

Guitar Hero Live include, de asemenea, şi GHTV, un mod revoluţionar de a juca Guitar Hero. Reţeaua de videoclipuri muzicale ce pot fi redate 24/24 le permite fanilor să vizioneze şi să interpreteze melodii dintr-o colecţie de videoclipuri oficiale, care este actualizată în permanenţă, de la cele mai noi lansări, la cele mai tari hit-uri. GHTV le permite jucătorilor şi să se ia la întrecere cu prietenii lor, precum şi cu alţi jucători din toată lumea, pentru a obţine scorul cel mai bun pentru oricare dintre melodii.

Guitar Hero Live introduce un nou controller chitară, cu şase butoane: două rânduri a câte trei butoane care reflectă mai bine modul în care se cântă la acest instrument şi asigură o şi mai mare distracţie pentru toţi jucătorii, indiferent de nivel. Această inovaţie simplă aduce mai multă uşurinţă pentru începători, dar şi complică lucrurile pentru cei avansaţi sau pentru veterani.

Cele mai tari caracteristici:

  • Acţiune live, imersiune în rolul individual de star rock aproape identică cu realitateaGH Live introduce un nivel complet nou, este o experienţă de gaming live, first person, în care jucătorul este vedeta spectacolului. Jucătorii vor simţi tracul de scenă, dar şi euforia caracteristică momentului, în locaţii variate, de la scena celui mai mic club, unde se evoluează în faţa a 100 de persoane, până la scena principală imensă a unui festival în aer liber, unde se cântă în faţa a mii de oameni.
  • Guitar Hero Live_GHTV_Judas Priest
  • Prima reţea de videoclipuri muzicale din lume – jocul introduce pentru prima oară GHTV, o reţea de videoclipuri muzicale, ce se pot reda 24/24, care permite jucătorilor să aleagă orice genuri muzicale preferă şi să cânte muzica din videoclipurile oficiale. Modul de joc adaugă o dimensiune cu totul nouă a Guitar Hero, dând şansa jucătorilor de a se întrece cu prietenii lor, în aceeaşi încăpere, dar şi cu fanii din întreaga lume, pentru a vedea cine poate obţine cel mai mare scor.
  • Câştigaţi recompense în timpul jocului şi obţineţi statutul de Hero– În timp ce jucaţi în GHTV, obţineţi câştiguri în moneda specifică jocului, ceea ce vă ajută să cumpăraţi diferite tipuri de conţinut. Acestea includ produse pentru personalizarea experienţei de joc, precum şi conţinut premium, care vă permite să cântaţi alături de înregistrările dintr-un concert real. Puteţi cumpăra, de asemenea, şi boost-uri sau puteri specifice, care vor creşte abilitatea voastră de a obţine punctaje mari şi de a obţine, în final “Hero Status”. Acest status vă acordă acces la cele mai prestigioase serii de badge-uri, conţinut premium şi alte produse.
  •  Guitar Hero Live_GH Live 2
  • Controller chitară autentic, reproiectat – Controller-ul original Guitar Hero a fost reproiectat pentru a îmbunătăţi experienţa de joc. Controller-ul modern, reproiectat, are şase butoane: două rânduri a câte trei butoane fiecare, ce arată şi dau senzaţia unei experienţe autentice, care îi distrează pe jucătorii de toate nivelurile. Pentru începători, vă veţi simţi ca nişte rock star-uri, învăţând să lucraţi cu cele trei butoane de jos. Jucătorii de nivel mediu nu trebuie să-ţi întindă degetele de-a lungul chitarei, pentru că acum pot cânta făcând combinaţii între butoanele de pe cele două rânduri, care mimează corzile reale. Jucătorii experimentaţi au o nouă provocare în crearea unor tipuri complexe de corzi şi combinaţii de acorduri, care îi vor încânta pe veterani.
  • Guitar Hero Live_GHTV_Band of Skulls
  • Melodii demne de orice festival de elită – Varietatea muzicală reprezintă cheia jocului Guitar Hero Live. Jocul abordează stilul festivalurilor de muzică modernă, cu spectacole de rock, folk, EDM, hip-hop, country şi pop pe aceeaşi scenă. Jocul redă sute de melodii interpretate de diferiţi artişti, cum ar fi The Black Keys, Fall Out Boy, Queen, Alice in Chains, Pearl Jam, Soundgarden, Rage Against the Machine, Gary Clark, Jr., Green Day, The War on Drugs, The Killers, The Rolling Stones, Pierce the Veil and Blitz Kids, dar şi de alte formaţii, care urmează a fi anunţate în lunile următoare.
  • N-ai consolă? Nu-i nimic – Pentru prima dată în istorie, Activision aduce întreaga experienţă Guitar Hero Live pe dispozitivele mobile, asigurându-le player-ilor aceeaşi experienţă, în orice moment, oriunde. Guitar Hero Live pe mobil reprezintă o evoluţie tehnologică uriaşă pentru franciză, dând fanilor ocazia de a juca jocul oriunde şi oricând doresc.
  • Guitar Hero Live_GH Live 1

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.