fbpx

F64 îți oferă o noua modalitate prin care îți poți face Upgrade la echipamentul foto-video

F64 îți oferă o noua modalitate prin care îți poți face Upgrade la echipamentul foto-video

15 mai 2015 Altele

F64 anunță lansarea pe piața din România a serviciului Upgrade. Prin acesta, clienții au posibilitatea de a aduce unul sau mai multe produse foto-video, de la aparate foto la obiective, pe care consultanții F64 îl evaluează și stabilesc un preț pentru acesta. Suma la care echipamentul va fi evaluat va fi scăzută din valoarea unui nou produs achiziționat de la F64.

Eu una mă gândesc serios să beneficiez de această ofertă, am un body de Canon 1100D pe care l-aș da cu mare drag în schimbul unui microfon Rode. O să mă duc să aflu mai multe detalii și suma la care este evaluat și revin cu mai multe informații.Foto magazin

Serviciul Upgrade debutează astăzi,15 mai.

Produsele pe care F64 le va primi prin serviciul Upgrade vor ajunge în consignația magazinului și vor fi vândute ulterior. Produsele eligibile pentru Upgrade sunt aparatele foto de tip SLR, obiectivele foto, camerele foto compacte high-end, camerele video, echipamentele de studio și blițurile funcționale. Toate produsele acceptate și incluse în programul Upgrade sunt verificate de consultantul consignației, care își va da acordul că sunt în stare bună de funcționare. Suma pentru care este evaluat echipamentul inclus în serviciul Upgrade nu se poate transforma în bani cash.

F64 asigură serviciul Upgrade și pentru clienții din afara Bucureștiului. Aceștia trebuie să expedieze prin curier aparatul pe care doresc să îl depună în consignație, iar evaluarea va fi făcută în 24 până la 48 de ore de la primirea coletului.

„F64 și-a obișnuit clienții cu un alt fel de atitudine față de pasiunea lor. Noi nu ne oprim doar la vânzarea unui echipament, ci mergem mai departe, aducem oamenii aproape în comunitatea dedicată fotografilor și le facilităm accesul la produsele și serviciile de care au nevoie în munca lor. Prin serviciul Upgrade dorim să le falicităm accesul la ultimele tehnologii și echipamente“, a declarat Marian Alecsiu, cofondator F64.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.