fbpx

F64 iubește fotografia. Tu?

F64 iubește fotografia. Tu?

11 feb. 2016 Altele, Foto

F64 pornește campania „Iubesc fotografia”, campanie ce se va desfășura până pe 16 februarie. Foarte multe produse de pe site-ul F64 sunt la reducere cu acestă ocazie, unele fiind reduse chiar și cu 50%. Acum e momentul perfect să vă cumpărați împreună accesoriile foto de care aveți nevoie.

F64 2

Odată cu noua campanie, F64 anunță și câteva promoții avantajoase pentru clienți. Astfel, cardurile SanDisk de 16GB beneficiază de 50% reducere – „Unul pentru tine, unul pentru jumatatea ta”, o serie de obiective Nikon au reducere de pana la 29%, iar la trepiede reducerile ajung până la 50%. Ceasurile inteligente de la Huawei și smartphone-urile de top sunt, de asemenea, incluse în această campanie, cu prețuri foarte bune, iar obiectivele Sigma 18-300mm și 18-250mm beneficiază de discount de 15%. Un cadou pentru un buget mai redus ar putea fi unul dintre aparatele Sony, unde prețul pornește de la 369 de lei. Nu în ultimul rând, camera foto Olympus OM-D E-M10, doar body, are un preț redus cu 25%.

F64 oferă clienților săi și servicii de printing și developare. Un cadou inspirat pentru Valentine’s Day, pentru o zi specială sau pentru aniversări, poate fi o Fotocarte în care să ăastrezi amintirile. De asemenea, aparatele foto pe film, de unică folosință, se pot dovedi o alegere inspirată. Când filmul e completat cu acele instantanee speciale, developarea se poate face tot la F64.

Mai multe detalii despre campania „Iubesc fotografia” sunt disponibile pe site-ul F64.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.