fbpx

#FaceofRomania by Huawei

#FaceofRomania by Huawei

13 mai 2017 Altele

Huawei lansează campania #FaceofRomania (“Fiecare chip spune o poveste”) – campanie în care 10 fotografi vor surprinde timp de două luni, cu modelele de vârf ale gamei P10 (Huawei P10 și Huawei P10 Plus), portretele a sute de români cu povești interesante și inspiraționale.

Vizual Campanie The Face of Romania_Huawei

În plus, romanii care acceseaza site-ul www.faceofromania.com vor putea să încarce un portret al persoanei care îi inspiră. Pentru fiecare portret încărcat, Huawei va contribui cu 10 mile pentru ca o persoana din afara țării să poată vizita România –  persoanele din afara țării care își vor exprima intenția de a vizita România vor trebui să completeze un test de cunostințe generale, precum și un răspuns detaliat legat de motivele lor, urmând ca cei clasați pe primele locuri să primeasca bilete de avion, în cuantumul a 100.000 mile.

Campania se va derula în perioada mai-iunie 2017, iar utilizatorii vor putea încărca portrete în intervalul 25 mai-25 iunie, până când va fi atins pragul de 100.000 mile, aferent încărcării a 10.000 portrete.

Cristian Suțu, Vlad Eftenie, Barna Nemethi, Dragoș Asaftei, Sorin Onișor, Tiberiu Arsene, Raluca Ciornea, Marius Bărăgan, Călin Stan și Andrei Runcanu sunt cei 10 fotografi care au surprins până acum portretele românilor ale căror povești merită împărtășite cu ajutorul modelelor Huawei P10 și Huawei P10 Plus.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.