fbpx

Faceți cunoștință cu Vector Watch – Primul smartwatch românesc

Faceți cunoștință cu Vector Watch – Primul smartwatch românesc

21 apr. 2015 SmartWatch

Compania Vector este fondată de către trei români, Dan Tudose, Andrei Pitiş şi Irina Alexandru, și a atras sprijinul financiar al antreprenorului Radu Georgescu, fiind condusă de către Joseph Santana, fost director în cadrul Timex Group.

Vector are disponibile două modele de smartwatch: Luna şi Meridian.

Mai jos puteți vedea un scurt review video:

Meridian este un ceas cu cadran pătrat şi va avea un preţ de 199 de dolari. Luna este un smartwatch cu ecran rotund şi va costa 349 de dolari. Ambele ceasuri au carcase metalice care rezistă la adâncimi de până la 50 de metri și geamuri de protecţie din cristal mineral.

thumb-clipboard-1

Pe display-ul lui Vector Watch sunt afișate notificările, ora, distanța parcursă, numărul de pași și desigur aplicațiile instalate.

IMG_1810

Interfaţa nu este tactilă, Vector Watch folosind două butoane şi un mecanism de întoarcere a ceasului pentru navigaţie. Ecranul monocrom non-tactil duce la un consumul redus de energie și astfel permite atingerea unei autonomii care se poate ridica până la 30 de zile.

Platforma software este una dezvoltată de către Vector şi este compatibilă cu sistemele de operare Android, iOS şi Windows Phone, și chiar permite scrierea de aplicaţii.

IMG_1809

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.