fbpx

Factorul Meow sau Uwu – Căști de gaming Razer Kraken Kitty V2 Pro, roz

Factorul Meow sau Uwu – Căști de gaming Razer Kraken Kitty V2 Pro, roz

9 feb. 2023 Gaming

Sigur ai văzut tipe care se joacă și au căști cu urechi de pisicuță, căști roz, desigur. Eu mereu mi-am dorit așa ceva, nu doar pentru că sunt roz, dar și pentru că sunt altfel, atragi atenția cu cele urechiușe și sunt și super fun.

Și am găsit căștile perfecte! Razer Kraken Kitty V2 Pro. Care nu doar că sunt roz și au chiar 3 perechi de urechi (de pisică, ursuleț și iepuraș), dar sunt Razer! Ceea ce înseamnă că se și aud super bine. Cei de la Razer fac cele mai bune periferice de gaming, după părerea mea și nu numai. Așa că o să ai o super pereche de căști, funny, un pic copilărească, perfectă dacă vrei să te transformi într-o Uwu gamer girl.

De ce ai nevoie ca să devii o gameriță Uwu când faci streaming? De cât mai mult roz, de o pereche de căști de gaming cu urechi de pisicuță (preferabil tot roz), de un machiaj și o coafură mai spre personajele anime și de mult zâmbet și drăgălășenie. Desigur, trebuie să faci din când în când și acel sunet Uwu și lăbuțele ridicate.

Dar! Aceste căști sunt valabile și pe negru, dacă preferi un aspect mai goth.

Ce primești în cutie

În cutia super roz ai căștile cu urechiușele de pisică, cele 2 perechi extra de urechi iepuraș și ursuleț și microfonul detașabil. Atât!

Microfonul și urechile se atașează foarte ușor. Pentru urechi, trebuie să tragi un pic cu forță și să le așezi pinii exact în zona delimitată.

Căștile Kraken Kitty V2 Pro sunt pe USB, așa că le poți folosi la orice PC, laptop sau alt gadget ce are port USB.

Imediat ce le conectezi, urechiușele or să se aprindă pe alb. Ele sunt iluminate RGB, la fel și zona de logo de pe fiecare cască. Din aplicația Razer Synapse poți selecta culorile afișate. Nu îți face griji, nu trebuie să downloadezi aplicația de pe web, imediat ce conectezi căștile o să te întrebe dacă vrei să instalezi aplicația, asta dacă nu ai deja un alt device de la Razer și ai deja Razer Synapse instalat. Eu am, pentru că am mouse-ul tot roz Razer Viper Ultimate.

De aici poți schimba iluminarea, audio-ul și poți face diferite sincronizări între device-uri. Iar dacă instalezi aplicația Streamer Companion app, poți seta milioane de scenarii de streaming ca device-urile tale Razer să nu reacționeze doar la ce se întâmplă în joc, ci și la ce se întâmplă pe streaming care au un nou follower, când primești o donație sau multe altele.

Dar hai să vorbim în detaliu despre design-ul și calitatea materialelor, care pe mine m-au impresionat tare mult, atenția la detalii oferită acestor căști este fenomenală.

Design Razer Kraken Kitty V2 Pro roz

Căștile sunt realizate dintr-un plastic dur vopsit roz ce este pe urechi, pe banda de susținere și pe căști. Partea flexibilă și reglabilă este din metal, dar este vopsită exact cu aceeași nuanță de roz de nu îți dai seama că sunt materiale diferite decât la atingere. Până și șuruburile de prindere și scrisul e pe roz. Căștile au și gri integrat foarte bine pe piele și pe microfonul detașabil.

Pielea e de o calitate super bună, se simte perfect, iar cusăturile sunt și ele aceeași nuanță de gri.

Microfonul este flexibil și nu rămân cute când este mișcat.

Cablul este textil, roz și are aproape 2m, nu o să ai probleme cu lungimea lui și nu o să te deranjeze în timp ce te joci.

Pe fiecare cască este o zonă perforată doar de design ce integrează logo-ul Razer iluminat RGB și acoperit cu un plastic transparent pentru un efect de adâncime.

Urechile au iluminarea RGB integrată și nu par atașate, ci zici că așa sunt căștile. Pe banda de sus este din nou logo-ul Razer scris cu gri. Totul arată foarte bine! Și, după cum v-am zis, există și varianta pe negru.

Pe casca stângă ai un buton de volum, reglabil, ce se mișcă foarte ușor și un buton rapid de mute. La ambele ajungi ușor și te obișnuiești rapid cu folosirea lor.

Ce îmi place mult e că cei de la Razer au înțeles nevoie unor fete gamerițe care vor să atragă atenția nu doar prin skill-urile din joc, ci și prin aspect.

Așa că poți conecta căștile la o baterie externă, și vor efectul de iluminare stabilit în modul Cosplay, chiar dacă sunt conectate la PC și nu te joci. Așa poți să-ți păstrezi imaginea de anime oriunde te duci și oricând vrei să faci o poză.

Concluzii

De calitatea audio și a microfonului nu mai am ce zice. Este cea mai bună calitate de la Razor, totul se aude perfect și o să te auzi perfect chiar și pe stream. Razer nu a redus din calitatea audio doar pentru că aceste căști sunt roz.

Și acum prețul. Le găsești destul de greu la noi, iar în magazinul online Razer costă 240 de euro, adică 1.200lei, dar sunt Out of Stock. Dar la noi încă mai găsești adițiile anterioare. O să revin cu link dacă găsesc fix acest model disponibil la un magazin online de la noi.

Eu văd căștile Razer Kraken Kitty v2 Pro ca pe o investiție. Dacă faci streaming și persona ta pe twich, youtube, tiktok sau orice altă platformă live este de cute gamer girl, uwu gamer girl, ai neapărată nevoie de o astfel de pereche de căști. Și îți recomand să alegi cele mai bune căști de gaming ce îți oferă această personalitate, dar te ajută și să fi luată în serios de alți gamer – pentru că ai investit în accesoriile tale de gaming.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.