fbpx

Falcon Electronics lansează noul website www.falcon.ro

Falcon Electronics lansează noul website www.falcon.ro

23 oct. 2016 Altele

Falcon Electronics a lansat zilele trecute noul website www.falcon.ro, site care integrează și magazinul online www.store.falcon.ro. Noua platformă online oferă o navigare facilă și adaptabilitate la orice dispozitiv mobil, cât și un design modern, structurat și intuitiv. Totodată, noul site va avea și un rol important pe partea de customer support, Falcon Electronics oferind servicii de vânzare consultativă pentru  produsele care implică o complexitate tehnică.

Noul falcon.ro

Site-ul pune la dispoziție descrieri complexe pentru produsele din portofoliu, însoțite de manuale, fișe de produs, fotografii și filme de prezentare. Acesta este un aspect deosebit de important pentru a asigura o bună informare cu privire la caracteristicile tehnice, în condițiile în care, la nivel global, aproape 70% dintre coșurile de cumpărături sunt abandonate înainte de finalizarea comenzii. Din același motiv, site-ul este integrat cu sistemul ERP de gestiune internă, oferind utilizatorilor statusul de disponibilitate a produselor în timp real. Site-ul oferă opțiunea de plată online, prin intermediul cardurilor bancare, precum și posibilitatea de a identifica rapid produsele căutate datorită modulului performant de căutare, care permite filtrarea în funcție de caracteristici specifice.

Homepage store Falcon Electronics

Compania colaborează în prezent cu principalele rețele de retail (Altex, Media Galaxy, Flanco), hypermarket-uri (Carrefour, Auchan, Cora, Real), rețele cash&carry (Selgros și Metro), magazine online (eMag, F64, cel.ro, evoMag), dar și cu o rețea importantă de dealeri auto și magazine specializate. Prin intermediul noii platforme, Falcon Electronics ridică standardele conținutului oferit despre produse electronice pentru automobile și integrează mai multe tipuri de canale în comunicarea cu partenerii și consumatorii finali.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.