fbpx

Festivalul IKEA începe joi, 16 septembrie

Festivalul IKEA începe joi, 16 septembrie

14 sept. 2021 Altele

Festivalul IKEA, care sărbătorește universul de acasă, va avea loc joi, 16 septembrie, online, timp de 24 de ore, iar o parte dintre activități vor fi și în magazinele IKEA din București.

Toți cei interesați vor putea arunca o privire în casele unor artiști, designeri și bucătari de renume mondial care, pentru o zi, își vor transforma casele în scene virtuale. Conceptul este unul cu totul nou, astfel că festivalul va deschide ușile a peste 100 de case în peste 50 de țări și va deveni o sursă de inspirație pentru o viață mai bună și mai sustenabilă acasă, împreună cu idei practice pentru schimbări.

În ziua evenimentului, o nouă activitate este programată în fiecare oră, începând cu ora 9:00. La ora 11:00, curioșii vor putea arunca o privire în casa lui Paul Sversson, un cunoscut bucătar suedez, care îi va învăța pe participanți mai multe despre gătitul zilnic sustenabil. La ora 13:00, Virgil Abloh, unul dintre cei mai renumiți designeri de astăzi, cu care IKEA a colaborat anterior la colecția MARKERAD, va deschide ușile studioului său din Paris.

Și fanii jocurilor vor putea arunca o privire la noua colecție de gaming, la ora 16:00, care va fi prezentată din casa unuia dintre cei mai renumiți gameri suedezi, Sandra Österlund. De asemenea, fanii IKEA vor putea călători în timp în muzeul digital IKEA, într-un moment din istoria brandului care le-a atras atenția.

”Viața acasă a căpătat un sens complet nou pentru fiecare dintre noi în ultimul an și, fiind conectați virtual, putem deschide ușa multor vieți din întreaga lume – explorând modul în care trăim cu toții, sărbătorind individualitatea și creativitatea. Partea virtuală a primului nostru Festival IKEA este cel mai mare festival dedicat vieții la domiciliu, iar vizitatorii vor putea avea o experiență unică și în magazinele IKEA România, care vor oferi, de asemenea, o parte din programul festivalului, respectând, în același timp, toate măsurile epidemiologice.”, a declarat Violeta Neniță, Market Manager IKEA România.

Magazinele IKEA din București au pregătit activități pentru acea zi, cum ar fi un home cinema începând cu ora 10 dimineața, dar și o mulțime de alte ateliere în care vizitatorii pot descoperi cum să reînvie mobilierul vechi, să reducă deșeurile din bucătărie sau să le refolosească în mod util. Activitățile festivalului în magazinele IKEA România se vor desfășura în conformitate cu toate măsurile epidemiologice și de siguranță și, din cauza numărului limitat de locuri la ateliere, este necesară înregistrarea în prealabil prin intermediul formularului online, ce poate fi găsit pe pagina web a activității din magazine.

Programul complet al festivalului virtual, care începe la 9:00, pe 16 septembrie, poate fi găsit la acest link. Înregistrarea la festivalul virtual nu este necesară.

Iată programul întreg al festivalului IKEA:

9:00 Concert de acasă, Linda Lindas
10:00 Noutăți IKEA, deschiderea magazinului din Viena
11:00 Vizită la domiciliu, chef Paul Svensson
12:00 Noutăți IKEA, drone care funcționează în depozite
13:00 Noutăți IKEA, în vizită la Virgil Abloh: Designer, antreprenor și DJ
14:00 Discuție și jocuri în bucătărie. Faceți cunoștință cu managerul operațiunilor Generation Pep, medaliată olimpic cu aur, Carolina Klüft, futuristul Stefan Engeseth, activista pentru copii Soledad Piñero Misa și Magnus Thuvesson de la IKEA în timp ce discută despre joacă!
15:00 Terenul meu de acasă, Niki

16:00 Știri IKEA, Gaming: Vizităm un gamer din Suedia, care, în timp ce ne arată casa sa, vorbește despre jocuri și testează noua colecție de gaming de la IKEA, lansată la nivel global în octombrie 2021.

17:00 Discuție în bucătărie, circularitate: Alătură-te
unei conversații între Joe Iles de la Fundația Ellen McArthur, designerul Naeem Biviji, prezentatorul și creatorul TV Isabelle McAllister, bucătarul-șef și activistul alimentar Filip Lundin și Dominique Fularski de la IKEA și aflați mai multe despre oportunitățile și provocările
circularității.
18:00 Concert acasă, Arlo Parks
19:00 Știri IKEA, un nou partener de colaborare pentru IKEA: Află care este noul nostru partener de colaborare și ce vom face împreună.
20:00 Discuție în bucătărie, aer: Alătură-te acestei discuții în bucătărie cu Maria Neira de la OMS, bucătarul Isabella Morrone, profesoara de meditație Magnus Fridh și Björn Block de la IKEA pentru a afla mai multe despre importanța și impactul acelui lucru invizibil numit aer.
21:00 Gătim acasă, Pasta Queen
22:00 Terenul casei mele, Kanis
23:00 Vizită la domiciliu, Ilse Crawford.
0:00 Terenul casei mele, MØ:
1:00 Dj Relay, Kaytranada

2:00 Discuție în bucătărie, organizarea spațiului: Să vorbim despre utilizarea spațiului – în interior și pe orbită – cu ajutorul fostului astronaut și profesor de călătorie spațială Christer Fuglesang, surfer de talie mondială și colaborator IKEA Kassia Meador, aventurier în aer liber Renata Chlumska, Lars Funding de la Urban Rigger și expertul IKEA Evamaria Rönnegård.
3:00 La cumpărături cu familia Scott
4:00 Vizită acasă, designerul IKEA Mikael Axelsson
5:00 Terenul casei mele, Masego: Micah Davis
6:00 Știri IKEA, Deschiderea magazinului nostru de mâine la Shanghai
7:00 Concert Acasă, Amarae: Ama Serwah Gen5
8:00 DJ relay, TOKiMONSTA

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.