fbpx

Fotografiază românește pe 1 Decembrie

Fotografiază românește pe 1 Decembrie

27 nov. 2015 Altele, Foto

F64 și Sony pornesc astăzi, 27 noiembrie, campania „Fotografiază românește”. Până pe 3 decembrie, F64 oferă reduceri impresionante la unele dintre cele mai bune echipamente și accesorii foto-video.

Mai mult, F64 și Sony organizează un concurs special dedicat iubitorilor de fotografie, dedicată zilei de 1 Decembrie. Participanții vor trebui să surprindă tradiții și locuri reprezentative pentru români și România în cele mai expresive cadre.  Astfel, o singură poză le poate aduce un premiu însemnat.

F64 - Fotografiaza romaneste - FOTO Cristian Munteanu

Concursul se derulează în perioada 27 noiembrie – 20 decembrie, fotografiile putând fi încărcate online pe site-ul magazinului prin platforma dedicată. Fiecare participant are voie să participe cu maximum trei fotografii. Cele mai bune poze vor fi alese pe 21 decembrie de juriul F64, urmând a fi anunțate pe 22 decembrie, iar autorii lor vor fi premiați cu echipamente Sony.

Premii:

Locul I va câștiga un aparat foto mirrorless Alpha A5100 cu obiectiv de kit 16-50mm. Aparat ce are un senzor de 24 de megapixeli, filmează full HD și dispune de un sistem de autofocalizare cu 179 de puncte.

Locul II va primi o cameră de acțiune FDR-X1000V-4K, capabilă să filmeze la rezoluție 4K, dispune de stabilizarea imaginii prin tehnologia SteadyShot și poate fi controlată de la distanță.

Locul al III-lea va câștiga un aparat foto tip bridge DSC-HX300, cu senzor de 20 megapixeli, un teleobiectiv 24-120mm cu zoom optic de 50x și filmează la rezoluție full HD. Imaginile înscrise în competiție vor fi aprobate în cel mult 48 de ore lucrătoare, putând fi apoi vizualizate pe site.

F64 - Fotografiaza romaneste

Mai multe detalii despre concurs sunt disponibile pe blogul F64.

Campania se derulează atât online, pe site-ul magazinului, cât și offline în magazinul din Bulevardul Unirii nr. 45.

Comentarii

  1. nu am stiut de acest concurs…m-as fi inscris si eu …sunt patrioata de felul meu si imi place sa surprind cu camera tot felul de lucruri!imi place poza cu copilasul ascuns 🙂

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.