fbpx

Gadget Week: 11-17 octombrie 2015

Gadget Week: 11-17 octombrie 2015

21 oct. 2015 Gadget Week

Ediția video:

1. LG G4 este primul smartphone care primește update la Android 6.0 Marshmallow.

Primul producător care va introduce Android 6.0 pe unul din dispozitivele sale este LG. Având în vedere stransa legătură dintre LG si Google, ultimele telefoane Nexus fiind realizate de către compania LG, LG G4 va fi primul telefon non-Nexus care va beneficia de ultima versiune de Android. Update-ul va fi disponibil inițial pentru cei care au versiunea de soft pentru Polonia și va putea fi instalat începând de săptămâna aceasta, urmând ca apoi să fie disponibil și în alte țări.

2. Huawei împreună cu ESD deschid un service care asigură reparația unui device Huawei în mai puțin de o oră. Service-ul este situat pe Bd. Decebal nr. 14, București.

3. Samsung a lansat două noi variante de culori pentru Galaxy Note 5. Acestea sunt Titanium și Rose Gold, cea de-a doua fiind destul de asemănătoare cu cea de pe noile iPhone-uri.
Samsung Galaxy Note 5 va fi adus oficial în România începând cu luna decembrie sau cel târziu luna ianuarie. Dacă nu aveți răbdare până atunci, puteți achiziționa phabletul de pe magazinul QucikMobile.ro, exact așa cum am făcut și eu zilele acestea.

note-5-colors-new

4. Acer lansează smartphone-ul Predator 6, un device dedicat jocurilor. Telefonul dispune de cel mai puternic procesor de pe un smartphone cu sistem de operare Android, acesta având 10 nuclee: două nuclee Cortez A72 la 2,5 GHz și două nuclee quad-core A53 la 1,4 GHz. Memoria RAM este 4 GB, iar bateria este de 4.000 mAh. Prețul acestui telefon pornește de la 300 $.

Predator-8_GT-810_wp_12.0

5. Utok a lansat a patra versiune a dual-Sim-ului rezistent la șocuri – Dorel. Acesta este mult mai rezistent față de modelele anterioare, fiind certificat cu standardul IP68 – complet protejat de praf, la imersia în apă de până la adâncimea de 1.2 metri timp de 40 de minute. Învelişul cauciucat asigura protectie împotriva căzăturilor de la o înălţime de până la 1.2 metri, iar scutul din sticlă Gorilla Glass protejează ecranul de 4˝ de zgârieturi şi lovituri accidentale.

Site

Smartphone-ul are procesor Quad-core ajutat cu 1 GB RAM, acumulator de 4.500 mAh, memoria internă de 8 GB, cameră foto principală de 8 MP și cameră frontală la 1.3 MP.

6. Pepsi lansează primul său smartphone. Pepsi P1 ar urma să aibă un ecran Full HD de 5.5 inch, proces Mediatek la 1.7Ghz, 2 GB de RAM, stocare de 16 GB, cameră principală de 13 MP, cameră foto secundară de 5 MP și o baterie de 3.000 mAh.

Prețul Pepsi P1 este de 200 de dolari, iar lansarea vaavea loc în China.

Pepsi_p1_leak

 Surse: dailybusiness.ro, computerblog.ro, go4it.ro, marshable.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.