fbpx

Gadget Week: 12-19 februarie 2017

Gadget Week: 12-19 februarie 2017

19 feb. 2017 Gadget Week

1. MiVia Essential 350 – prima brățară din lume cu senzor EKG și tehnologie NASA EMD încorporată

Brățara fitness măsoară cu acuratețe ritmul cardiac. Este practic mai mult decât un alt dispozitiv purtabil de monitorizare a activității deoarece monitorul EKG permite utilizatorilor să acceseze datele Indicelui Sănătate şi Organism (Health & Body) și să le îmbunătățească printr-o caracteristică unică de antrenare a respirației.

MiVia_Essential-350

După două minute, aplicația afișează o prezentare detaliată a stării de sănătate, inclusiv „vârsta reală” a utilizatorului, nivelul de stres și chiar nivelul energetic al organismului. Aceste informații sunt însoțite de o interpretare a cifrelor obținute.

Dincolo de aceste caracteristici de bază, MiVia Essential 350 acționează ca o brăţară fitness de monitorizare a activității zilnice. Brățara elegantă este compatibilă cu smartphone-ul, permițând utilizatorilor să primească alerte ale apelurilor și mesajelor de pe WhatsApp, Facebook Messenger, Skype și Twitter.

MiVia Essential 350 este disponibilă în România la prețul recomandat de 449 Lei. 

Detalii

2. evoMAG inaugurează puncte de livrare a comenzilor online

Serviciul este dezvoltat în parteneriat cu compania Coleto şi, pentru început, vizează şase puncte de livrare, dintre care patru în Bucureşti (Şoseaua Pipera, Bulevardul Timişoara, Tineretului şi Ghencea), unul în Giurgiu şi unul în Craiova.

Clienţii care optează pentru ridicarea produselor din punctele de livrare, o pot face de luni până vineri, între orele 09:00 – 18:00 şi sâmbăta, între orele 09:00 – 13:00. Termenul de ridicare a unui colet este de șapte zile, timp în care fiecare client va fi informat zilnic, prin SMS şi mail în privința pachetului. După cele 7 zile în care coletul nu a fost ridicat din punctul de livrare Coleto solicitat, acesta se va întoarce la sediul central evoMAG.ro. Electrocasnicele mari (frigidere, maşini de spălat, cuptoare încorporabile etc.) nu pot fi ridicate din punctele de livrare Coleto.

Detalii

3. Au început înscrierile la Innovation Labs 2017

Innovation Labs invită tinerii pasionați de tehnologie să își aducă ideile la viață în programul de mentorat organizat la București, Cluj-Napoca, Iași, Sibiu și Timișoara. Înscrierile sunt deschise tinerilor care își doresc să trăiască experiența unui startup pe care să îl dezvolte alături de mentori de top, antreprenori și specialiști în IT și business.

Innovation Labs_2

Înscrierea la Hackathon se poate face accesând www.innovationlabs.ro/register. Participații la programul Innovation Labs vor avea acces la tehnologii oferite de către partenerii programului: www.innovationlabs.ro/tech.

Detalii

4. Samsung Galaxy S8 va fi lansat împreună cu căștile wireless Level care vor avea și un sistem de anulare a zgomotului de fundal.

Samsung Galaxy S8 va fi lansat de către compania Samsung cu o pereche de căști Level In care au menirea de a concura cu căștile AirPods pe care Apple le-a lansat în septembrie. Deși Samsung Galaxy S8 urmează să aibă un port audio de 3.5mm prin care vor putea fi conectate căști standard, iată că va exista și o pereche de căști Bluetooth.
Deși căștile pentru Samsung Galaxy S8 vor avea anulare pentru zgomotele ambientale, ele vor avea și o funcție numită Talk-in Mode care ne va permite să auzim când ne este strigat numele.

Gândite pentru a concura cu AirPods, căștile pentru Samsung Galaxy S8 vor fi vândute de către cei de la Samsung la un preț de 130 de euro – cu aproximativ 50 de euro mai mic decât cel al căștilor AirPods.

Detalii

5. Au început înscrierile pentru Blogger Lan Party 13

Vă puteți înscrie foarte simplu pe site. Bloggeri au o secțiune specială de înscriere, iar cititorii se pot înscrie la bloggerul lor preferat. Aici vă puteți înscrie la mine – http://bloggerslanparty.ro/blogger/victoria-giorgiana/.

2blp

Baftă! Sper să ne vedem la #BLP13!

Detalii

6. Testăm împreuna tastatura de gaming HyperX Alloy FPS

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.