fbpx

Gadget Week: 14-20 septembrie 2015

Gadget Week: 14-20 septembrie 2015

21 sept. 2015 Gadget Week

Ediția video:

1. Într-o ediție anterioară vă anunțam că YotaPhone nu va mai rula sistemul de operare Android. Acum aflăm că YotaPhone 3 va fi produs în parteneriat cu producătorul de telefoane ZTE. Compania rusească a recurs la această decizie pentru a se putea extinde mult mai ușor în toate țările.yotaphone-photo-4

2. Primul BlackBerry cu sistem de operare Android se apropie de lansare. BlackBerry Venice va fi un smartphone cu ecran de 5,4 inch, cu procesor Snapdragon 808 și 3 GB de memorie RAM. Smartphone-ul va avea și o tastatură Qwerty fizică.

BlackBerry-Venice-AA-4-840x466

3. Au fost date 400 de precomenzi pentru iPhone 6S și iPhone 6S Plus în 3 zile la QuickMobile, precomenzi ce urmează să fie livrate către clienții din România la sfârțitul acestei luni. Prețurile variază între 3.600 și 5.200 de lei în funcție de model și capacitate. Cele mai multe comenzi au venit din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Constanţa.

4. Ultimul sistem de operare de la Apple, iOS 9, este disponibil pentru posesorii de iPhone-uri începând de la iPhone 4S în sus și pentru posesorii de iPad de la iPad 2 în sus. Vă recomand să îl instalați din doua motive: a. Noul sistem de operare ocupă în jur de 1,2 GB, mult mai puțin față de cele anterioare, iar 2. odată cu noul sistem de operare a fost introdusă și funcția de economisire a bateriei disponibilă de ani buni pe majoritatea telefoanelor cu Android. Pe tableta iPad Air 2 veți sesiza cele mai multe noutăți, funcția multi-window de pe tabletele Samsung fiind destul de asemănătoare cu cea de pe tableta celor de la Apple.

5. HTC pregătește modelul HTC One A9, un smartphone care ar urma să fie prezentat pe 29 septembrie. Acesta la aspect seamănă cu iPhone 6, are un ecran de 5”, 2GB memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și camera foto principală de 16 MP și ar uma să ruleze sistemul de operare Andorid 6.0. Acest telefon va avea și senzor de amprentă.

htc-one-a9

6. Facebook urmează să introducă un buton de dislike care va fi mai precis un buton de sorry, pentru exprimarea compasiunii față de un anumit subiect.

 Surse: go4it.ro, mobilissimo.ro, zf.ro, manafu.ro, techcrunch.com, theverge.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.