fbpx

Gadget Week: 14 – 21 februarie 2016 (Super lansări înainte de MWC)

Gadget Week: 14 – 21 februarie 2016 (Super lansări înainte de MWC)

22 feb. 2016 Gadget Week

O să vă prezint trei device-uri lansate chiar astăzi în Barcelona: LG G5, Huawei Mate Book și Galaxy S7/S7 Edge.

Ediția video:

1. Cei de la LG au făcut un pas extrem de important pe piața smartphone-urilor, ne-au făcut să ne imaginăm că totul este posibil, și să realizăm că device-urile mobile încă mai au foarte multe de oferit. Eu sunt tare încântată de acest nou model – LG G5.

Bateria detașabilă se scoate prin partea de jos extrem de rapid, această opțiune face telefonul să fie modular. Modular pentru că poți atașa în partea de jos o baterie externă de 1.200mAh care te ajută să faci poze mult mai ușor.

Layer 19

Tot partea de jos poate fi schimbată pentru a transforma smartphone-ul într-un sistem audio cu B&O Play compatibil cu alte sisteme audio sau chiar cu PC-uri, sistem numit LG Hi-Fi Plus.

Telefonul vine în patru culori: argintiu, auriu, roz și verde. Are port USB TYPE C și port micro-SD, procesor Snapdragon 820, 4GB memorie RAM și o baterie de 2.800mAh.

Layer 16

Camera foto de 16MP dispune de Dual-Mode și Wide Lens, iar ce este cel mai interesant la camera foto este zoom-ul 2x Out, nu In.

Always-on Display este o funcție a ecranului principal care afișează notificările primite pe scurt și ora, această funcție consumă doar 0.8% din baterie pe zi.

Device-uri compatibile cu LG G5 care au fost lansate astăzi sunt:

LG 360 Cam – cu acest device poți face poze sau filma la 360 de grade, iar împreună cu LG G5 poți distribui imediat conținutul realizat.

Layer 12

LG 360 VR este mult mai ușor de utilizat decât orice alt device mobil de tip VR, nu îți strică părul, nu este incomod și nici mare, are doar 180 de grame. Trebuie doar să conectezi telefonul la ochelarii VR printr-un cablu de tip jack. Calitatea imaginii este aproape de cea a consolelor.

LG Rolling Bot îți monitorizează casa cât timp ești plecat. Device-ul poate filma, poate face poze, se poate deplasa singur prin casă sau controlat de tine și chiar se poate juca cu animelele tale de acasă.

Layer 2

LG Smart Controller te poate ajuta să controlezi drona ta mult mai ușor. Device-ul trebuie conectat la un LG G5 și apoi conectat la o dronă (de preferat Parrot).

Tone Platinum sunt căști audio cu o super calitate a sunetului.

LG Friends Manager este o platformă ce te ajută să folosești orice device din cele prezentate astăzi (friends) doar cu ajutorul a trei pași, fără setări.

2. Huawei a ales să prezinte primul său convertibil de tip 2-in-1 în cadrul unui eveniment desfășurat înaintea târgului MWC 2016 – Huawei Mate Book.

103404518-Huawei_Mate_Book.1910x1000

Laptopul dispune de un display IPS de 12 inch cu rezoluție 2160×1440 pixeli ce acoperă 85% din spectrul color și stylus ce recunoaște 2048 nivele de presiune. Procesoarele sunt Intel Core M (M3, M5 și M7) din generația a 6-a, toate de tip dual-core, 4 sau 8 GB memorie RAM, 128, 256 sau 512 GB spațiu de stocare de tip SSD. Sistemul de operare este Windows 10, portul USB de tip C nu putea lipsi, iar cititorul de amprentă este poziționat lateral. Baterie de 4.430 mAh oderă o autonomie de până la 10 ore.

3. Evenimentul de lansare pentru Galaxy S7 a fost primul eveniment de lansarea Samsung realizat cu ajutorul realității virtuale.

Cele două modele prezentate – Galaxy S7 și Galaxy S7 Edge sunt disponibile în patru culori: alb, negru, auriu și argintiu. Design-ul este realizat din metal și sticlă 3D, iar trecerea de la sticlă la metal este mult mai naturală și mai fină. Iar acum camera foto principală este aproape la același nivel cu telefonul.

Layer 17

O veste bună este că ambele device-uri Samsung sunt protejate împotriva apei (IP68) prin interior, astfel design-ul nu are de suferit.

Slotul micro-SD a apărut din nou pe device-urile Samsung, se pare că și-au dat seama că mulți au fost nemulțumiți când au scos slotul micro-SD de pe noile device-uri. Camere foto de pe ambele device-uri au fost îmbunătățite pentru poze mai reușite seara, apertura de F1.7 permite să intre mai multă lumină. Și procesorul, și placa video au crescut în performanță. Iar pentru că performanța a crescut datorită componentelor mai puternice, e normal ca și încălzirea device-uri să crească. Sistemul de răcire de pe noile modele este lichid, sunt primele telefone care dispun de această tehnologie.Galaxy S7 are o baterie de 3.000mAh, iar Galaxy S7 Edge are o baterie de 3.600mAh. Mult mai mari decât bateriile de la modelele anterioare.

v181095

Iar dacă faci precomandă la unul din cele două device-uri, vei primi cadou un sistem Gear VR . Cool, nu?

Dar la această prezentare și-a făcut apariția și un alt nou device – Gear 360.

Cu un senzor de 30MP și o apertură de F2.0, device-ul poate face poze și poate filma în 360 de grade, se poate conecta foarte ușor și la smartphone-urile Samsung ca apoi să distribui imaginile pe rețelele sociale. Filmările cu acest device pot fi vizualizate și pe Gear VR.

Gear 360 Tripod

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge și Galaxy S6. Camera Gear 360 va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului, pe anumite piețe.

Neașteptat a fost că Mark Zuckerberg și-a făcut apariția la această lansare și ne-a vorbit despre realitatea virtuală și despre parteneriatul dintre Samsung și Facebook. Cele două companii vor să extindă realitatea virtuală către toate persoanele care au acces la internet.

Layer 44

 

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.