fbpx

Gadget Week: 15-21 martie 2015

Gadget Week: 15-21 martie 2015

21 mart. 2015 Gadget Week

Săptămâna asta aflăm că:

blackberfffry-secutablet

1. Blackberry a lansat o tabletă alături de Samsung și IBM.

Tableta este de fapt un Samsung GALAXY Tab S de 10.5 inch, dedicată companiilor ce rulează un software creat de către BlackBerry împreună cu IBM. Datele de pe aceasta tableta vor fi criptate, iar accesul la ele se poate face fie prin intermediul amprentei vocale a utilizatorului, sau printr-un dispozitiv proprietar numit Secusmart Security Card. Aplicațiile din Google Play vor putea fi instalate și pe această tabletă.

2. Vector Watch este primul ceas inteligent proiectat în România.

Ceasul a fost proiectat de către o echipă de români, în spatele proiectului aflându-se Radu Georgescu. Ceasul este compatibil cu platformele iOS și Android și are o autonomie de pânș la 30 de zile. Aceasta autonomie este posibilă datorită ecranului LCD monocrom. Carcasa este din oțel inoxidabil, iar cureaua poate fi din oțel inoxidabil, piele sau silicon. Ceasul este disponibil în două variante, prețul pornind de la 199 dolari pentru varianta cu ecran dreptunghiular și 349 dolari pentru varianta cu ecran circular.

3. Serviciul de streaming audio online Tidal este disponibil și în România. În plus față de serviciile asemănătoare Deezer și Zonga, Tidal oferă o bibliotecă muzicală cu piese la o calitate superioară de 1411 kbs dar și streaming video.

Tidal oferă o bibliotecă de piese audio care conţine peste 25 de milioane de titluri şi peste 75.000 de video clipuri la rezoluţie HD

Aplicația este disponibilă pe platformele iOS și Android, iar abonamentul lunar este de 10 euro/lună.

4. Samsung GALAXY S6 și S6 Edge s-au lansat în România.

Cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie.

5. Toshiba anunță astăzi gama extinsă și îmbunătățită a Ultrabook-ului premium KIRA.

Noua serie KIRA oferă o varietate de opțiuni de ecran, fie PixelPure sau Full HD.

Toshiba KIRA încorporează noile procesoare Intel Core din a 5-a generație, Grafică: Intel HD 5500, Memorie: 8GB DDR3L și SSD: până la 256 GB mSATA Solid State Drive.

Toshiba-KIRAbook-Fvvvront-Left-45

6. Windows 10 va fi lansat gratuit în această vară și ar urma să fie oferit gratuit și pentru cei care au versiuni piratate..

În cadrul conferinţei WinHEC din China, Terry Myerson, operating system chief al Microsoft, a dezvăluit că oferta de upgrade a noului sistem de operare Windows 10 se va extinde faţă de ceea ce a fost iniţial anunţat.

Varianta M9+ a lui HTC ONE M9 este pregătită pentru lansare şi ar putea ajunge în Europa încă de la finalul acestei luni, sau începutul lunii aprilie.

Apărând ca o variantă revizuită a modelului actual, noul telefon HTC One M9+ este aşteptat să vină cu un design exterior similar şi dotări îmbunătăţite.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.