fbpx

Gadget Week: 15-21 noiembrie

Gadget Week: 15-21 noiembrie

24 nov. 2015 Gadget Week

O nouă săptămână, o nouă ediție Gadget Week!

Ediția video:

1. Nu uitați că încă mai sunt oferte valabile de Black Friday.

Pe site-ul Allview puteți cumpăra:

    1. Allview – X2 soul style redus de la 900 lei la 600 lei + un accesoriu cadou
    2. V2 Viper X+ 1000 lei redus de la 1350
    3. P8 Energy 1100 lei redus de la 1350
    4. X2 Extreme 2000 lei redus de la 2200
    5. Viva i10HD 550 lei redus de la 800

1

Pe site-ul Allview poți comanda și accesorii gratis pentru care trebuie să plătești doar transportul. Orange mai are oferte de Black Friday până pe 2 decembrie, F64 până în seara asta iar Altex până la finalul lunii.

2. Apple a lansat aplicația Apple Music și pe Android. Așa toți utilizatorii platformei Android se vor putea bucura de biblioteca muzicală disponibilă în iTunes și în plus vor putea asculta online postul radio Beats1. Postul radio poate fi ascultat gratuit direct din aplicație, însă pentru a avea acces la orice melodie trebuie să plătiți o taxă lunară de 5 euro pentru România, în timp ce în SUA este de 10 $. Dacă vă faceți un cont nou veți beneficia de 3 luni acces grautit la tot conținutul audio și video disponibil în iTunes.

3. Cei care testează Google Maps și lasă review-uri locațiilor pe care le vizitează vor primi 1TB de stocare în Drive. Pentru asta trebuie să te înscrii în comunitatea Local Guide, despre care puteți afla mai multe aici.

zdnet-google-maps-upgrade-feb-2014

4. OnePlus 2 și OnePlus X vor primi Android 6 în prima parte a anului viitor, iar LG G3 va primi din luna decembrie, înaintea lui Samsung Galaxy S6. Acestea sunt cele mai recente anunțuri cu privire la ce device-uri vor primi Android 6.0 și când.

5. Au apărut noi detalii despre următorul smartphone de la HTC, modelul HTC One X9. Specificaţiile par să fie asemănătoare cu cele disponibile pe HTC One A9, dar cu un display puţin mai mare, cu rezoluţie Full HD şi diagonală de 5,5”, un chipset quad-core la 2,2 GHz, 2 GB memorie RAM şi 16 GB spaţiu de stocare. Camerele foto sunt de 13MP și respective 5MP şi există un locaş pentru carduri microSD. 

htc-one-x9

6. ASUS lansează un chromecast, Chromebit. Chrombit este un mini PC ce rulează Chrome OS. Este destul de mic și se poate transforma orice monitor sau televizor într-un veritabil PC. Se conectează la un port HDMI și gata. Prețul lui este de doar 85 de dolari. 

chromebit-fb

Surse:  arenait.ro, engadget.com, mashable.com, techcrunch.com, theverge.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.