fbpx

Gadget Week: 15-22 ianuarie 2017

Gadget Week: 15-22 ianuarie 2017

22 ian. 2017 Gadget Week

1. Imagini cu LG G6

LG a anuntat oficial lansarea lui G6 pentru data de 26 februarie. Device-ul a apărut pe internet într-o serie de imagini randate a unui producător de carcase pentru smartphone-uri. Ecranul lui G6 va avea un format nou, 18:9 și rezolutie 2880 x 1440 pixeli, un format atipic pentru un telefon.

ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_5_ ghostek-atomic-3-lg-g6-waterproof-case-cover_3_

Detalii

2. Nokia P1 ar urma să fie flagship-ul celor de la Nokia.

Aparent compania HMD, cea care folosește brandul Nokia, va păstra parteneriatul cu producatorul de lentile Carl-Zeiss. Rapoarte neoficiale susțin că pentru acest model se va folosi şasiul lui Sharp Aquos Xx3, un alt smartphone produs de Foxconn pentru piaţa din Japonia.

Procesorul ar urma să fie Snapdragon 835, cel mai puternic model de la Qualcomm, o să dispună de 6 GB memorie RAM şi 128 sau 256 GB spaţiu de stocare. Camera foto ar urma sa fie de 22,6 MP, iar acumulatorul de 3500 mAh.

Detalii

3. Playstation VR s-a lansat oficial în România 

În momentul de față, peste 230 de dezvoltatori de jocuri lucrează pentru crearea cât mai multor titluri pentru PS VR, de la echipe mici și independente, la cei care lucrează în studiouri sau la companii mari dezvoltatoare de jocuri ca 2kGames, Electronic Arts Inc. sau Ubisoft. Acești dezvoltatori, dar și cei din cadrul SCE Worldwide Studios (SCE WWS) au creat până acum pentru PS VR 160 de titluri de jocuri cum ar fi: Eagle Flight (Ubisoft), EVE: Valkyrie (CCP Games), Headmaster (Frame Interactive), Rez Infinite(Enhance Games), Wayward Sky (Uber Entertainment), RIGS: Mechanized Combat League, Tumble VR, Until Dawn: Rush of Blood and PlayStation®VR WORLDS (SCE WWS).  Peste 50 dintre acestea vor fi lansate până la sfârșitul acestui an.  Mai mult decât atât, DICE și Lucasfilm lucrează acum la un nouStar Wars™ Battlefront™ (Electronic Arts Inc.), experiență de joc ce va fi disponibilă doar pe PlayStation VR. De asemenea, THE PLAYROOM VR*4 de la SCE WWS va putea fi descărcată gratuit prin PlayStation Store de către toți deținătorii de PS VR, lucru ce va fi disponibil odată cu lansarea noului sistem de realitate virtuală.

Detalii

4. Vector Watch a fost achiziționat de către Fitbit

Vector Watch a oferit două ceasuri inteligente cu autonomie de 30 de zile. Fitbit este cel mai mare producător de dispozitive purtabile din lume. Gecad Ventures a vândut pachetul de acțiuni din Vector către Fitbit. Toată proprietatea intelectuală a Vector și echipa vor face parte din Fitbit.

“Smartwatch-urile noastre vor continua să aibă aceleași funcționalități. Noi produse nu vor fi adăugate”, se arată pe site-ul oficial. Practic, Vector nu va mai exista ca brand de acum încolo, ci toată echipa va construi produse Fitbit.

Detalii

5. Tastăm împreuna smartwatch-ul KMAX G3

 


 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.