fbpx

Gadget Week: 19-25 iulie 2015

Gadget Week: 19-25 iulie 2015

27 iul. 2015 Gadget Week

Cele mai interesante știri ale săptămânii:

1. Samsung a lansat tableta Galaxy Tab S2, cea mai avansată tabletă Samsung de până acum.

Galaxy Tab S2 vine în două variante, de 8 inci și de 9,7 inci, ambele modele având un ecran Super AMOLED optimizat pentru vizualizarea oricărui tip de conținut digital. Procesorul este Octa-Core – Quad-Core de 1.9 GHz + Quad-Core de 1.4 GHz, camera foto principală are 8MP iar cea frontală are 2.1 MP.

Galaxy Tab S2_Black_5

2. Noi imagini cu Moto X 2015

Deși Lenovo a cumpărat Motorola, se pare că divizia a rămas independentă și continuă să lanseze noi produse.

Față de Moto X, la Moto X 2015 cea mai mare schimbare pare a fi camera frontală, care acum are și bliț integrat pentru poze selfiecât mai reușite.

Moto-X-2015

3. Se pare că Samsung ar lansa următoarele flagshipuri în luna august, și nu în luna septembrie așa cum ne-a obisnuit.

Surprins într-o serie de imagini ce circulă pe internet, Galaxy S6 Edge Plus seamănă cu Galaxy S6 Edge, doar că are un ecran ceva mai mare.

Chiar și  Galaxy Note 5 se aseamănă cu Galaxy S6, singura diferenţă notabilă este dată de colţurile mai puţin rotunjite ale ecranului cu diagonală 5,6 inci.

Potrivit speculațiilor, Galaxy Note 5 dispune de un procesor şi mai rapid decât modelul S6, ajutat cu 4GB memorie RAM şio baterie mărită.

note-5-main-screen

4.  Vodafone oferă 25 GB spațiu de stocare în aplicația Dropbox cu ajutorul platformei Vodafone Backup+, platformă  ce oferă tuturor utilizatorilor Vodafone un spațiu de stocare în cloud de 25 GB, pentru un an, fără costuri suplimentare.

Prin intermediul Vodafone Backup+, utilizatorii își pot sincroniza contactele, salva fotografiile, videoclipurile și fisierele audio în cloud, iar acestea rămân în siguranță inclusiv în situația pierderii sau a schimbarii terminalului, fișierele fiind sincronizate și organizate automat într-un nou smartphone sau tabletă.

5. Zoniz a lansat cea mai tare aplicație pentru reduceri.

IMG_7498

În cadrul unui eveniment organizat săptămâna asta la AFI Palace Cotroceni s-a lansat aplicația Zoniz, aplicație de care v-am mai povestit eu. Deocamdata, AFI Mall Cotroceni este primul shopping mall ce folosește această tehnologie. Zoniz permite localizarea clientului ce are instalată aplicația prin BLE (bluethoot low energy), clientul e localizat cu ajutorul unor beacons plasați într-o anumită zonă din mall și astfel primește imediat pe smartphone notificări cu privire la promoțiile și reducerile oferite de magazinele din proximitate. Majoritatea ofertelor sunt doar pentru utilizatorii Zoniz. Eu am primit deja 20% reducere la mai multe magazine și o cafea gratis la Starbucks.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.