fbpx

Gadget Week: 2-8 august

Gadget Week: 2-8 august

11 aug. 2014 Gadget Week

Ediția video:

 

Știri pe scurt:

1. Samsung GALAXY Note 4 se va lansa pe data de 3 septembrie în cadrul evenimentului Unpacked 2014 – Episodul 2. Invitația a fost facută deja jurnaliștilor, iar lansarea va avea loc atât în Berlin , unde în fiecare an se lansează modelele Note, dar și în Beijing și New York. Ștefan va participa și el la lansare și îmi va furniza cele mai proaspete materiale chiar de acolo.

gsmarena_003gsmarena_001

2. În același timp cu lansarea Note 4 va avea loc și lansarea noului model Sony Xperia Z2, lansare ce va avea loc într-unul din pavilioanele IFA 2014. Noul Xperia Z2 ar putea avea senzor foto de nouă generație de 20.7 megapixeli, 3 GB memorie RAM, un procesor quad-core și un display de peste 5 inch care ar putea oferi o rezoluție Quad HD.

3. LG pregatește un model cu stylus, mai mare ca Note 3 dar cu specificații ceva mai slabe. LG G3 Stylus, va avea un display de 5,7 inch cu o rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, un procesor quad-core la 1,3 GHz, 1GB RAM, cameră foto principală de 8MP, cameră secundară de 1,3MP și 8GB spațiu intern de stocare.

Screen-Shot-2014-08-05-at-12.35.10

4. Noul iPhone 6 va avea lansarea pe data de 9 septembrie. iPhone 6 va veni în două versiuni. una de 4,7 inchi și alta de 5,5 inch. Se zvonește că noul ecran nu va mai fi din Gorilla Glass, ci va fi din safir.

5. HP pregătește lansarea unui smartwatch de lux ajutați de designerul american Michael Bastian. Ceasul va fi compatibil atât cu device-urile Android cât și cu cele iOS, iar sistemul de operare va fi unul propriu creat de HP. Gilt va fi realizat din oțel inoxidabil și va veni cu trei opțiuni de curea, fiecare cu propria sa culoare. Cea neagră va fi realizata din cauciuc, cea verde din nailon, iar cea maronie din piele. Pe lângă cele trei modele de bază, va exista și o editie limitata, pe culoarea neagră.

HP_Gilt_smartwatch

6. GMail oferă o opțiune pe care nu o veți găsi la alte servicii de e-mail. De acum veți putea să vă dezabonați de la newslettere direct din interfața GMail. Noua opţiune foloseşte modul de clasificare automată a mesajelor care a fost lansat acum un an şi analizează doar mesajele care ajung în categ   oriile Social, Promotions sau Forums. În cazul în care mesajele clasificate astfel conţin şi o legătură Web către o pagină pentru dezabonare, Gmail o va prelua şi o va afişa imediat lângă adresa expeditorului, făcând astfel mult mai simplă renunţarea la aceste email-uri nedorite.

7. Utilizatorii device-urilor iOS beneficiază de o serie de reduceri pentru aplicațiile de productivitate disponibile în AppStore. Dintre aplicații vă recomand: Clear – un manager de notițe foarte simplu de utilizat și Notability – o aplicație complexă pentru crearea documentelor.

8.  Windows 8.1 Update 2 se lansează pe 12 august, acesta va fi o actualizare opţională adusă pentru corectarea anumitor probleme descoperite până acum de companie, nu vor exista diferențe majore între acest update și versiunea anterioară.

Windows-8-1-Update-2-to-Have-3GB-in-Size-No-Start-Menu-Included-Rumor-447426-2

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.