fbpx

Gadget Week: 20-26 decembrie 2015

Gadget Week: 20-26 decembrie 2015

29 dec. 2015 Gadget Week

Ediția video: 

1. RCS-RDS lansează opțiuni prepay cu prețuri cuprinse între 1 euro și 4 euro. Cartela prepay include un credit inițial de 2 euro.

Avantajele cartelelor preplatite Digi sunt: faptul că poți activa simultan 2 opțiuni și că perioada de valabilitatea a acestora este de până la 3 luni de zile. Iar principalul dezavantaj este că la cartela prepay Digi nu vei avea acces la serviciile 4G.

2. Samsung testează în Marea Britanie o variantă pentru sistemul de operare Android 6. Pentru a putea testa această versiune trebuie să intalați ROM-ul de UK și o aplicație Samsung care funcționează doar pe versiunea de soft din Marea Britanie, dar eu vă recomand să așteptați update-ul oficial.

Iar dacă ați făcut deja update la ultima versiune disponibilă, veți observa că puteți face live streaming pe YouTube direct din camera foto.

3. Din 2016 toate telefoanele ASUS vor fi dotate din fabrică cu AdBlock Plus

960-adblock-plus-restricts-ads-in-asus-android-smartphones

Adblock Plus este unul din cele mai bune ad blockere, el oferă posibilitatea de a bloca reclamele ce apar în browser. Oricine cumpără un smartphone sau o tabbleta nouă de la Asus și o să folosescă browser default de pe device, nu o să vadă reclamele din browser. Desigur că această opțiune se poate înlătura din setări.

4. Există un zvon pe piață ce vizează utilizatorii Telekom Mobile Romania. Aceștia ar urma să poate să se conecteze la rețeaua Orange 4G în sistemul de roaming național, asemănător cum clienții Digi se pot conecta în rețeaua Vodafone 2G/3G.
„Reţeaua 4G a Orange acoperă 70% din populaţia totală a României, aproximativ dublu faţă de Telekom, care rămăsese în urmă pe acest seg­ment. Pe de altă parte, reţeaua de fibră op­tică a Telekom acoperă peste 1,3 mi­lioa­ne de gospodării, asa ca Orange va putea ofe­ri servicii fixe prin infrastructura Tele­kom.”

Orange-si-Telekom-roaming-national

Surse: computerblog.ro, sammobile.com, go4it.ro, zf.ro

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.